Motion og Samvær: Nøragers glade motionister på tur

0

Gruppen ”Motion og Sam-vær”, som hver onsdag formiddag dyrker gymnastik og hyggelig snak med videre i kultur- og medborgerhuset Kig-Ind i Nørager, var forleden på den årlige udflugt som afslutning på sæsonen, og det blev en fin succes.

Turen gik denne gang til Hjerl Hede, Frilandsmuseet som blev grundlagt for næsten 90 år siden for at vise publikum fra nær og fjern, hvordan en typisk dansk landsby udviklede sig fra 1500-tallet frem til ca. 1900, og derforuden et mosebrug og en stenalderboplads. Hjerl Hede rummer desuden Jydsk Skovmuseum.

Hjemturen gik over Skive, hvor Jane Helledies Glaspusteri blev besøgt. Jane Helledie fortalte om håndværket glaspusteri og viste, hvordan hun arbejder. Desuden kunne deltagerne se en fin udstilling af hendes produktion.

Gruppen er i øvrigt i foråret blevet betænkt med en donation fra Sparekassen Hobro Fonden på 5.000 kroner og en donation på 10.000 kroner fra Kagens Dag i maj arrangeret af Nørager Bageri, som iøvrigt sponserede brødet til formiddagskaffen på turen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.