Musikbutikken er åben for alle i Gl. Skørping på søndag, – lyt eller spil med..!

0

”Kom og vær med til Musik-Butikken i Gl. Skørping” lyder opfordringen fra Himmerlands Folkemusikskole på søndag den 10. februar.

– Vi inviterer alle interesserede til årets første musikalske eftermiddag i Musik-Butikken, fortæller Sofie Arlien-Søborg fra Folkemusikskolen, som har oplevet en stor og stadig voksende succes med.

De Musikalske Åbent Hus-arrangementer startede med Musik-Butikken i Gl. Skørping for syv år siden. På grund af de overfyldte Musik-Butikker, hvor folk måtte gå forgæves – og med en efterspørgsel andre steder fra – bredte konceptet sig videre rundt i området og ud i landet. På den måde blev der igen plads til folk. 

Musikalsk Åbent Hus gennemføres i samarbejde med både gamle og nye interesserede samarbejdspartnere. Det sker med støtte fra stat, region og kommune.

Alle er velkomne 

Folk kommer fra nær og fjern. Hver gang er det uforudsigeligt, hvad der sker. De tre musikalske tovholdere, Klaus Pindstrup, Stefan Grooth og Klaus Thrane (foto øverst), indleder og sammensætter dagen på stedet, ud fra hvem der er tilstede. De støtter op og spiller med efter ønske og behov. Har man noget på hjerte og gerne vil bidrage med et par indslag, kan man henvende sig til en af de tre musikere.

OK ”bare” at lytte og hygge

Alle kan være med, lyttende såvel som udøvende. Her kan man opleve en mangfoldighed af musik. 

I ”det store orkester” kan alle med instrument spille med, hvad enten man har spillet en hel masse eller lige er begyndt: – Så kom, lyt, syng og spil også gerne med, kaffe, kage, øl, vand med mere sælges, slutter Sofie Arlien-Søborg.

Share.

Der er lukket for kommentarer.