Natgolf i kunstlys på Volstrup Golf

0

Et helt unikt golfarrangement fandt sted på Volstrup Golf Center natten til søndag. Normalt bliver der ikke spillet golf efter mørkets frembrud, men i weekenden var mørke et krav, for at klubturneringen ”Natgolf” kunne sættes i gang.

Takket være et friskt initiativ fra klubbens turneringsudvalg med Henry Svendsen i spidsen var der opsat kraftige projektører på fire golfhuller, og dét dannede rammen for en helt speciel golfoplevelse.
Selve turneringen begyndte ved mørkets frembrud og varede til halvanden times tid efter midnat, hvor alle deltagere havde spillet to runder på den oplyste bane.
Matchen blev afviklet som en holdturnering, hvor en del af holdet spillede på skift, mens de øvrige ventede i klubhuset.
Og netop pauserne på terrassen ved klubhuset var en vigtig del af turneringen. Her var baren åben og grillen tændt hele aftenen, så spillerne frit kunne forsyne sig med pølser og koteletter.
Det er første gang, Volstrup Golf afvikler natgolf, men at dømme efter deltagernes reaktioner var det så stor en succes, at arrangementet forhåbentlig bliver gentaget til næste år.

Share.

Der er lukket for kommentarer.