Niels Pedersen, Blenstrup, sikrer at julebilisterne ikke kører tør undervejs

0

44-årige Niels Pedersen, Blenstrup, blev forleden optaget som partner hos benzinkæden Bonus, hvor han fører tilsyn med 26 benzinstationer i hele Midtjylland. Det bliver til mere end 9.000 km. på de midtjyske landeveje hver måned.

Som én af fire partnere fører han ene mand tilsyn med 26 tankstationer lige fra Aarhus og Ikast til Ringkøbing, Skive og Nykøbing Mors. Det resulterer i mere end tusind kilometers kørsel på landevejen hver uge, og det ser Niels som et kæmpe privilegium. Han er nemlig overbevist om, at alle har godt af at være alene i eget selskab mindst et par timer om dagen.
– Det er et job med enormt mange gode og enestående privilegier. Det føles faktisk som den perfekte blanding af ansvar og frihed, fordi der er folk, der er afhængige af, at jeg gør et godt stykke arbejde samtidig med, at jeg har friheden til at planlægge min hverdag selv. Det er de færreste job, der tilbyder begge dele, så jeg føler mig enormt heldig, siger Niels og fortsætter:
– På tankstationerne møder jeg folk, hvor de er, og det er meget givende. Jeg ser tydeligt, hvordan Bonus’ ambition om at være den lokale tankstation for nærområdet skinner igennem. På de lange daglige køreture oplever jeg den flotte danske natur og har masser af tid til at reflektere over store og små ting. Heldigvis keder jeg mig sjældent i mit eget selskab, og jeg mener, at alle har godt af at være lidt alene hver dag.

Franchisetager
Niels har indgået en franchiselignende aftale med Uno-X Danmark A/S, som ejer og driver Bonus. Som franchisetager afhænger Niels’ løn blandt andet af, hvor godt det går for de 26 stationer i hans distrikt. Niels ser det som en motivationsfaktor, at hans arbejde gør en forskel for de lokale tankstationer.
– Det er skønt at vide, at det arbejde, man gør, har betydning for andre. Jeg kan ikke påvirke salget direkte, men gør jeg ikke mit arbejde godt nok, vil stationerne fremstå sjuskede og beskidte, og så risikerer vi, at folk tanker et andet sted. Jeg forsøger at nå rundt til hver enkelt station mindst et par gange i ugen, forklarer Niels.

Fra flaskedreng
til afdelingschef
Niels’ arbejdsliv startede, da han som 15-årig blev ansat som flaskedreng i det lokale supermarked. Siden da har han prøvet lidt af hvert, men altid holdt sig inden for butiksbranchen. Inden han blev partner i Bonus, arbejdede han som afdelingschef i Silvan, og før det var han gennem 18 år ansat i forskellige stillinger i Føtex. Han har også været ansat i forskellige lederstillinger i byggemarkeder.

– Mit job er faktisk
enormt afstressende…
– Sammenlignet med butiksbranchen er mit job hos Bonus enormt afstressende. Ud over at jeg selv kan planlægge min hverdag, har jeg ikke så meget arbejde i weekenden- eller om aftenen. Der er arbejde på skæve tider, men det er ikke i samme grad som i de butikker, jeg har arbejdet i. Det giver en form for tryghed. Og så er det fantastisk at have så meget tid for sig selv i bilen uden, at det nogensinde bliver ensomt. På tankstationerne møder og snakker jeg nemlig med vidt forskellige mennesker hver evig eneste dag.
– Mange er nysgerrige og spørger, hvad Bonus er. Det er den stærkeste lokale tankstation, som ligger steder, hvor der er et lokalt behov, og hvor vi kan gøre en forskel for bilister med billig benzin og ofte også en butik, vask eller værksted. For kunden og for mig som partner er Bonus lig med tryghed, fordi vi lægger så stor vægt på at være i nærområdet for lokalbefolkningerne. Og ja, du kan godt bruge dit Uno-X kort på vores Bonusstationer, slutter Niels.

Share.

Der er lukket for kommentarer.