ANNONCE: Ny bolig, ny start

0

Ah! Duften og følelsen af en ny bolig. Noget fremmed, noget spændende, noget anderledes. En ny begyndelse eller afslutningen på et overstået kapitel. Livet består af mange dele, og langt de fleste prøver at flytte flere gange i løbet af deres liv. Hver eneste gang rødderne rykkes op og plantes et andet sted, er der mange ting at tage stilling til.

Herunder kommer nogle idéer til, hvordan du kan gribe indretningen af din nye bolig an, så du kan få en god fornemmelse med det samme. Uanset om du flytter til at stort hus, en lille lejlighed eller blot til et værelse, så skal du gerne kunne føle dig hjemme, hvor du skal bo.

  • Skift ikke alle dine møbler ud med nye! Det er både sundt for økonomien og miljøet at tage udgangspunkt i det, du har. Hvis du ikke synes, at din gamle kommode passer ind, kan en omgang maling måske gøre hele forskellen og give den et nyt udtryk.
  • Vær modig, og prøv de ting af, som du måske ikke har turdet før. Mal en væg grøn eller gulvet lyserødt. Hvis du har en kunstnerisk åre, kan du også prøve at tegne eller male direkte på væggen og få et unikt, personligt design.
  • Kast et blik på dine vinduer, og overvej at investere i nogle fine gardiner. Gardiner kan være diskrete eller opsigtsvækkende alt efter, hvad du foretrækker, men de er under alle omstændigheder vigtige og fornuftige at have i ethvert hjem. Få hjælp til opmåling og montering med Gardinbussen. Se mere på bestil-gardinbussen.dk
  • Gør-det-selv projekter kan være sjove og udfordrende. Lav dit eget plankebord, slib dine gamle møbler ned, byg en seng af pallerammer, eller saml selv et tøjstativ med den træsort, du bedst kan lide.
  • Husk at dit hjem skal afspejle den, du er og din personlighed. Lad ikke moden diktere, hvordan du vil indrette.
Share.

Der er lukket for kommentarer.