Ny, frisk kunst på plads i Kig Ind fra på søndag, – kom og mød kunstnerne..!

0

Kig Ind er igen klar med en ny udstilling i kultur- og medborgerhuset i Nørager, – med åbning på søndag den 21. oktober.
Udstillerne er Ilse Larsen fra Sæby med malerier og portræt tegninger og Merete Brostrøm, Anne Fisker og Marianne Larsen fra Nørresundby med kreative, sjove, finurlige ting af forskellige materialer.

Ilse Larsen: Drivkraften i hendes liv, har altid været at skabe. Hun er autodidakt kunstner, inspireret og hjulpet godt på vej af sine forældre, som begge er billedkunstnere.
Ilses billeder er skabt både i akryl og olie; det er interaktionen mellem mand og kvinde. Den fordybelse, vi kan opleve, når vi gør noget vi brænder for, eller det kan være en humoristisk tvist, hun beskriver.

Portrætter har en særlig plads i hendes hjerte. At fange det unikke, særligt hos et menneske og få det udtrykt enten med blyant eller pensel, har fascineret Ilse siden hun var barn.

Merete Brostrøm, Anne Fisker, og Marianne Larsen er tre livlige piger som er og til stadighed fascineret af det nordiske og de oplevelser de får igennem deres hverdag og via naturen. De er optaget af, at deres produkter kan anvendes år efter år i den helt personlige indretning de forskellige hjem, uanset årstiden.
De har hver især og sammen, masser af kreative, sjove, finurlige, spændende og anvendelige ideer. De genbruger og finder anvendelse af træ, grene, bark, glas, rester af garn og stof og uld med omtanke for miljø og recycling.
Pigerne laver: Træer, toilettasker/punge, kranse, dekorationer, æsker, nisser, til og fra kort, sjove fugle,
Klude, hæklerier på vaser og lysestager o.m.a. – Alt til priser hvor alle kan være med, og med øje for at man kan anvende det længe. Skønne gaver/værtindegaver, eller blot selv forkælelse.
De tre piger arbejder på at slå deres facebook-sider sammen og i fremtiden kalde sig 3Krea.

Alle er velkommen til åbningen søndag, og alle kunsterne vil være tilstede, mens Kig Ind traditionen tro er vært med et lille glas ved ferniseringen på udstillingen, som varer frem til 4. januar.

Share.

Der er lukket for kommentarer.