Ny Træner i Rold Skov Golfklub er en levende legende: Howard Barton..!

0

Det var glæde og forventning i luften, da Rold Skov Golfklub forleden præsenterede en ny pro træner for resten af sæsonen. Den nye træner er en legende i dansk golf. Rold Skov Golfklub er nemlig lykkedes med at ansætte ingen ringere end legendariske Howard Barton, som allerede er i fuld gang med undervisningen. 

Howard Barton, som er 64 år gammel, har været certificeret PGA Pro siden 1971 og kom i 1982 fra London til Danmark hvor han blev ansat som pro i Himmerland Golf & Country Club.

Legendarisk duo

Her udgjorde Howard en legendarisk duo sammen med Bobby the Pro i 15 år. 

Efter tiden Himmerland kom Howard Barton til Hals Golfklub, hvor han gennem 19 år var en af de store drivkræfter i opbygningen af Hals golfklub. 

Et lykkeligt makkerskab

– Vi er lykkelige over at have fået Howard med på holdet, lyder det fra golfmanager i Rold Skov Golfklub Casper Jacobsen.

– Det er ikke let at finde en golfpro af høj klasse midt i en golfsæson, og vi er meget taknemlige for, at Howard vil hjælpe os godt igennem sæsonen.

– Howard bidrager udover sin store erfaring med en livsglæde uden lige; han møder alle mennesker med et smil, og vi har fået en træner med højt humør, god humor og en enorm lyst til at hjælpe alle mennesker med deres golfspil.

Howard Barton vil være at finde i klubben som træner som minimum frem til 1. oktober.

Share.

Der er lukket for kommentarer.