Nye regler om brug af p-skive skal sikre bilister mod ”dummebøder”

0

Transportminister Hans Christian Schmidt ændrer nu de stærkt kritiserede regler for brug af p-skiver på parkeringspladser, hvor der i perioder på døgnet er tidsbegrænset parkering. De nuværende regler har været under kritik, da kun få faktisk er klar over, at p-skiven skal sættes til det tidspunkt, hvor tidsbegrænsningen begynder – og ikke til det tidspunkt, hvor bilen parkeres.

De nye regler tillader bilisten selv at vælge, hvor vidt man sætter p-skiven til det tidspunkt, hvor tidsbegrænsningen begynder eller til det tidspunkt, hvor bilen parkeres. De nye regler indføres, fordi alt for mange ikke kender reglerne ordentligt, som de er skruet sammen i dag.

Mindre frustration

Denne lovændring hilses derfor blandt andet velkommen af P-kontrol-firmaet Bluepark. – Vi har nogle uklare regler på området. Det har selvsagt affødt en masse frustrerede bilister. Den slags bør der tages hånd om, hvilket transportministeren gør nu. Det hilser vi velkommen, siger administrerende direktør i Bluepark Nikolaj Florentz Mackowski. –Den løsning ministeren her har valgt er ganske enkelt genial, da det giver folk lov til selv at vælge. Der er derfor ikke noget nyt at sætte sig ind i. Man gør bare, som man hele tiden har gjort, tilføjer Nikolaj Florentz Mackowski.

Share.

Der er lukket for kommentarer.