Nyt firma bruger data og AI til at finde de bedste produkter

0

Annonce

Kunstig intelligens lyder muligvis som noget fra en sciencefiction-film i dine ører. Men faktisk er AI, som det også kaldes, og som står for Artificial Intelligence, faktisk godt på vej til at blive inkorporeret i en hel del virksomheder. Og ikke udelukkende i de store techvirksomheder med enorme budgetter.

Dataindsamling via AI er stille og roligt ved at blive indlemmet i en del forskellige brancher, for eksempel bankverden, telebranchen, retail, produktion og ikke mindst e-handel. Der er nemlig mange fordele ved at kunne automatisere, beslutningsstøtte og ikke mindst effektivisere processer ved hjælp af kunstig intelligens.

Bedsteitest.dk bruger data og AI til at finde frem til de allerbedste produkter og kan på den måde effektivt hjælpe deres besøgende med at finde frem til de produkter, der lever op til deres krav og forventninger.

Hjælp til at finde de rigtige produkter

På bedsteitest.dk kan du finde en lang række artikler, der guider dig igennem den store produktjungle og hjælper dig godt på vej mod at finde det helt rigtige udstyr eller den rigtige løsning til dig.

Du kan for eksempel læse adskillige tests inden for kategorierne elektronik, have og fritid, husholdning og køkken, sport og fritid, personlig pleje og børn. Der er således en bred vifte af emner at dykke ned i. Du kan eksempelvis få hjælp til at finde de bedste kaffebønner eller læse en guide til de bedste flyverdragter til børn lige nu.

Som en forbrugerguide forklares produkterne i de forskellige artikler, så alle kan være med, og der vil være kyndig hjælp at hente til at udvælge sit næste køb og sørge for, at det bliver det helt rigtige.

Købsguide, produktresearch og bruger- og ekspertbedømmelser

Hos bedsteitest.dk ligger der en stor mængde data og hjælp fra AI bag de grundige købsguides til alskens produkter. Det dygtige team består blandt andet af contentspecialister, produktresearchere, oversættere og marketingspecialister.

Der er en effektiviseret og grundig vej fra de første tests og til de guides, der ligger klar til dig som besøgende på hjemmesiden. Hjemmesiden tilkendegiver, at der kan ligge hele 30 timers arbejde bag research af produkter, og man er dermed sikret, at der er kigget godt og grundigt på alle aspekter af testresultaternes parametre, før de er tilgængelige på siden.

Bedømmelserne af produkterne foregår på baggrund af en dybdegående research samt en indsamling af anmeldelser og bedømmelser fra både brugere og eksperter. Det er nemlig både vigtigt at vide, hvordan den gængse forbruger oplever det pågældende produkt samt at få en kyndig ekspertudtalelse med i overvejelserne. Når alle bedømmelserne sammenholdes, sikrer man også en større kvalitet af den endelige vurdering.

Der er mange fordele ved data og AI

Det er som tidligere nævnt langtfra kun relevant at tale om kunstig intelligens og dataindsamling i forbindelse med de største techfirmaer. For helt almindelige og gængse virksomheder kan også få – eller har allerede – stor glæde af at implementere AI-løsninger. Der er stor effektivitet og automatisering at komme efter, som kan afhjælpe problemstillinger og spare både tid, penge og kræfter hos de forskellige firmaer.

Der vil kunne opstå nye muligheder og nye former for jobs, når AI-løsninger bliver anvendt på en bredere bane i både danske og internationale virksomheder samt det offentlige. Man behøver ikke at frygte de afskrækkende påstande om, at alt bliver automatiseret – man kan i stedet tænke på dataindsamling og AI som en hjælpende hånd, der også kommer forbrugeren til gode.

Bedsteitest.dk viser under alle omstændigheder vejen til, at man kan effektivisere og optimere en service, der kommer forbrugerne til gode, når der laves endnu grundigere købsguides og indsamles både bruger- og ekspertvurderinger.

Share.

Der er lukket for kommentarer.