Også revy, løbe/gå-tur, hæderspris og Kim Larsen-sange ved byfesten

0

Byfestkomitéen har arbejdet i månedsvis på at forberede årets brag af en byfest i Haverslev. Mandag sørger en gruppe frivillige for at gøre de sidste ting klar til publikum-rykind fra tirsdag i næste uge, og byfesten indledes med startskuddet til en løbe/gå-tur i byen og området, hvor både børn, unge og voksne kan være med.

Vi omtaler andre af de mange aktiviteter og tilbud andetsteds i Vores Avis, men her skal blandt andet nævnes, at torsdag er den store revy-aften ved byfesten: I Pavillonen fremfører lokale skuespillere på scenen en række sjove parodier på udvalgte borgere fra Haverslev og omegn, – til alles udelte fornøjelse..!! – Det forlyder blandt, at de populære Anna & Lotte-figurer vist ”kigger forbi” for at lade krabasken svinge over hovederne på nogle af de lokale, som har gjort sig bemærket.

Nationalretten, – JA TAK..!

Som noget nyt indledes revy-aftenen med en buket-konkurrence, hvor alle interesserede kan prøve kræfter med blomsterbindingens ædle kunst, i bestræbelserne på at binde aftenens flotteste buket.

Desuden kommer intet mindre end den nyvalgte danske nationalret på programmet: Haverslev Slagteren disker nemlig op med stegt flæsk og persillesovs til alle, som vil være med, til populære priser.

Haverslev Prisen

Og hvem mon skal have overrakt den eftertragtede og fornemme Haverslev-pris i 2015….?

Det er byens borgere, der indstiller dén eller de personer, de synes har gjort et særligt bemærkelsesværdigt stykke arbejde til gavn for Haverslev. – Tre personer er nomineret, og vinderen findes ved afstemning blandt  byfest-gæsterne torsdag aften.

Masser af sport

Og hvemByfesten fortsætter fredag, hvor der om eftermiddagen spilles både håndbold og fodbold på Haverslev Stadion med deltagelse af hold fra by og omegn.

Lørdag eftermiddag er der desuden lokalopgør i fodbold, når Haverslev/Ravnkilde serie 6 møder Doens/Vebbestrup, og håber på stor lokal opbakning til at hive sejren og ”håneretten” hjem.

Børnediskotek

Fredag aften er der børnedisko for 2.-7. klasse-elever i Haverslev Hallens festlokaler. Samtidig kan de voksne hygge sig med god mad & drikke i hallen med musik af ”Ole Gas”. Han synger Kim Larsen-numre som en drøm!

Senere på aftenen er der Diskotek New York for de unge, blandt andet med farvestrålende drinks i baren.

Share.

Der er lukket for kommentarer.