Olderlauget vil fange nye borgere med net

0

Ved en præsentation på Terndrup Kro forleden lancerede det lokale olderlaug, som har rødder helt tilbage til 1300 tallet, sit nyeste initiativ, en ny Terndrup-hjemmeside som skal lokke nye borgere til området.

Formålet er at promovere Terndrup som den oplagte pendler-by for alle, som gerne vil bo på landet i naturskønne omgivelser og samtidig være tæt på storbyens mange muligheder inden for job, kultur og fritid.

Cirka 5000 arbejdspladser anslås det nye storsygehus, som kommer til at ligge cirka 20 minutters kørsel nord for Terndrup, at skabe. Derfor er det vigtigt gøre opmærksom på Terndrups gode muligheder som bosætningsområde, forklarer en repræsentant for Terndrup Olderlaug.

God respons

Olderlaugets initiativ blev mødt med stor begejstring på præsentationsmødet, og det blev besluttet, at den nye hjemmeside og den allerede eksisterende hjemmeside for Terndrup, www.terndrupby.dk, som primært orienterer om foreningsaktiviteter i Terndrup, skal have linkkontakt til hinanden. Formålet med dét er at give brugerne optimale muligheder for at hente viden og information omkring lokalområdet.

Udover at fremhæve Terndrup som et perfekt levested, supplerer hjemmesiden også med en lang række servicemuligheder for byens borgere og andre interesserede.

På mødet fremviste Terndrup Olderlaugs formand Lau Bøgholt Lauersen blandt andet et 200 år gammelt originalt matrikelkort, som tydeligt viser hvordan Terndrup og opland har udviklet sig gennem årene.

Terndrup Olderlaugs nye hjemmeside kan findes på både www.terndrup.nu og www.terndrup.info

 

Jarl Kaastrup Kristensen

daktion@vores-avis.dk

 

Share.

Der er lukket for kommentarer.