Oplev Nordjylland i den søde juletid med 3 forskellige oplevelser

0

Julen er en traditionsfyldt tid og indebærer mange hyggelige stunder med familie og venner. Det er en taknemmelig tid, hvor man for en stund glemmer problemer og skænderier og fokuserer på at glæde andre. Juleferien er for mange også en mulighed for at skabe en masse skønne stunder med ens nærmeste rundt i Danmark.

Måske tager man på ferie et sted i Danmark, men er i tvivl om hvilke muligheder der er for at holde fast i juletraditionerne. Skal du holde juleferie i Aalborg eller generelt Nordjylland men er i tvivl om mulighederne for at julehygge? Bare rolig, i denne artikel samler vi nemlig 3 forskellige måder at fejre julen i Nordjylland på.

Juletræstænding, besøg af julemanden og julemarked i Aalborg

Den helt traditionelle fejring er, når det store juletræ i Aalborg bliver tændt, julemanden kommer og man kan nyde de mange juleboder i byens indre. Julemarkedet bliver bygget op af en masse julehytter, hvor man kan købe en masse lækre julesager. At møde julemanden er for mange børn en kæmpe oplevelse, som er indbegrebet af jul og god stemning.

Derudover kan man jo ikke sige jul uden et juletræ. Så at være med til at tænde byens store juletræ giver plads til fællesskab og en masse julesange sammen rundt om træet. Skal man skabe en endnu større julestemning, kan man tage sin yndlings juletrøje på og tage hyggen med ind til juletræet og juleboderne.

 Julekoncerter med alle de traditionelle klassikere

Der er intet mere hyggeligt end julekoncerter. Det er både utrolig smukt men giver mulighed for at synge med på mange klassikere. Har man ikke lyst til at synge med, har man mulighed for at læne sig tilbage og nyde stemningen samt julesalmer og sange. Julekoncerter kan foregå på mange måder. Det kan både være i en kirke som f.eks. Hirtshals kirke eller den årlige julekoncert i Aalborg. Det er to vidt forskellige måder at tage til koncert på i julen men er begge en smuk oplevelse, som man ikke vil være foruden.

Besøg Aalborg Zoo juleaftensdag

Det kan være stressende juleaftensdag, og børnene er spændte for den store aften og gaverne fra julemanden. Derfor kan det være en oplagt mulighed at tage et smut i Aalborg Zoo og mindske stresset. Det vigtigste er nemlig, at man ikke stresser juleaftensdag men værner om familien og hyggen.

Det er nu, man skal finde sin yndlings juletrøje frem igen, så man tager julehyggen med ind til de mange dyr i deres fine vinterpels. Det er en anderledes oplevelse juleaftensdag, som ofte er fyldt med madlavning, gaveindpakning og borddækningen. Nu kan den blot handle om forventningsglæde og give et pust fra de mange ting, som skal gøres klar til den store aften.

Share.

Der er lukket for kommentarer.