Pavillon Caféen i Skørping, – en stadig voksende succes

0

Pavillon Caféen i Skørping kører nu på fjerde år, og med omkring 130 medlemmer i ryggen, diverse udstillinger, populære menu’er og et godt samarbejde med hele byen ser det heldigvis ud til, at succes’en ikke alene vil fortsætte, men tilmed vokse yderligere, som en levende og aktiv del af det summende liv i og omkring Kulturstationens ottekantede bygning.

– Det går fremad i forhold til foreningens vedtægter om at etablere og drive en café i hjertet af Skørping, fortæller bestyrelsesformand Per Alstrup på vegne af bestyrelsen og fortsætter:
– Vi har igennem tre et halvt år holdt fredagsåbent, og antallet af gæster ligger på 40-50, heraf 20-35, som forudbestiller aftenens menu på caféens hjemmeside.
Caféens Kvarter er en succes med interessante oplevelser med fx kunstmalere, musikere og fotografer. Byfestmiddagen blev i fredags gennemført for fjerde gang.

– Aktivitetsniveauet i caféen kan udelukkende holdes i kraft af caféens 12 frivillige, som også bidrager til caféens udvikling, understreger Per Alstrup: – Bestyrelsen er taknemmelig for den opbakning vi oplever fra gæster og ca. 130 medlemmer.
– Det er dialogen med vores medlemmer, der gør, at vi fastholder konceptet med god mad til en god pris. Vi ønsker variation i vores menuer og har derfor indgået leverandøraftale med to-tre professionelle køkkener. – Aftaler som vi er meget tilfredse med og som i 2016 er udvidet til også at indeholde en vegetarret.

Glæde smitter
og giver ny energi
Caféens glade gæster giver bestyrelsen og de frivillige lyst og energi til at fortsætte med et fast fokus på en café i Skørping.
En anden grund til, at det hele kan lade sig gøre, er et godt samarbejde med KulturStationen, Kinorevuen og SeniorCaféen.
– Vi har meget at takke alle tre parter for, mens vi venter på en tilbygning, som kan indfri caféens behov for toiletter, anretterkøkken, garderobe og depot, lyder det fra Per Alstrup.
– Caféen har en sund økonomi og en omsætning, som gør, at vi fra og med 2016 aflægger momsregnskab. – Vi har et løbende overskud, som muliggør investeringer i ”produktionsudstyr”; seneste køb er markedsparasoller, ny belysning og et nyt betalingssystem.
– Med dén styrke, caféen har opnået i sit fjerde driftsår, bør caféens fremdrift fortsat være sikret; spændende at se, hvad vi kan drive det til, slutter Per Alstrup og takker alle, som har bidraget til succes’en.

Share.

Der er lukket for kommentarer.