Rebild Kulturskole klar til ny sæson

0

Rebild Kulturskole har nu åbnet op for tilmeldinger til den kommende sæson, med tilbud om undervisning i musik, sang, dans og billedkunst. 

Vi er super glade for igen i år, at kunne udbyde den meget bred vifte at undervisningstilbud – og vi håber, at vore mange tilbud, der spænder fra instrumentalundervisning – både solo og i grupper, dans, kor og billedkunsthold vil kunne opfylde mange af de ønsker børn, unge og voksne i Rebild kommune måtte have. Den nye sæson starter i slutningen af august.

Som noget nyt tilbyder Kulturskolen i den nye sæson bla. et dansehold som kun er for drenge, – vi kalder holdet ”Street Boys” og her skal der danses Hip Hop – Street dance og laves vilde tricks.

Et andet nyt tilbud er til forældre der gerne vil spille guitar for deres barn – et 10 ugers forløb som starter i efteråret.

I Rebild Kulturskole lægges stor vægt på at tilbyde flere forskellige former for sammenspil, både i bands og i grupper – Det at spille og synge sammen med andre er en vigtig og sjov del af det at gå på en kulturskole. Man lærer en masse af at spille sammen med andre og oplever sit instrument på en ny måde.

Skulle man have lyst til at prøve kræfter med nogle af Kulturskolens mange fag, er det eneste man i første omgang skal gøre, at melde sig til på Kulturskolens hjemmeside, hvor man også kan læse mere om de enkelte tilbud – www.rebildkulturskole.dk

Share.

Der er lukket for kommentarer.