Rebildcentret / Thingbæk Kalkminer: Kunst, hekseri og flagermus i efterårsferien

0

Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer holder åbent alle dage i skolernes efterårsferie i næste uge, uge 42. Mange af dagene kan publikum deltage i ekstra aktiviteter, som der ikke skal betales ekstra for. De ekstra aktiviteter starter alle først på eftermiddagen, et par timer efter frokosttid. – Det er let at huske…!
Som omtalt til højre på siden, starter aktiviteterne med åbning af særudstilling og bogreception for en ny bog om ”Himmerlands maler Mouritz Nørgaard, som blev født for 140 år siden.

HEKSERI
Søndag den 14. og igen torsdag tager Dannie Druehyld imod børn og deres voksne i ”Heksens Værksted”. Hvad der helt nøjagtigt kommer til at ske, er aldrig til at vide, men mon ikke den lokale heks vil fortælle nogle uhyggelige historier i anledning af den forestående halloween.

GUIDET SKULPTUR-TUR
Hele ugen er der adgang til centrets store udstilling om ”Den Kolde Krig”, til mini-udstillingen om ”Røverne i Himmerland” og til Thingbæk Kalkminer med skulpturer af Anders Bundgaard og Carl Johan Bonnesen. Hvis du besøger Rebildcentret mandag eller fredag kan du få historierne bag de enkelte værker og om billedhuggernes arbejdsmetoder med i købet, når centrets eksperter tager gæsterne med på en guidet skulptur-tur under jorden.

FLAGERMUSDAG
Onsdag i efterårsferien er der traditionen tro ”Flagermusdag” og dermed gratis adgang for børn til og med 14 år. Om eftermiddagen tager Lars Rigborg både børn og deres voksne med ind i minerne og fortæller fakta såvel som fiktion om de flyvende pattedyrdyr, som slet ikke er farlige men dybt fascinerende dyr – som desværre er truede.

Se mere på
www.rebildcentret.dk

Share.

Der er lukket for kommentarer.