Rejsegilde på 28 nye energivenlige boliger

0

Tirsdag i den kommende uge, den 4. oktober, holdes der rejsegilde på dt igangværende byggeri af ialt 28 energivenlige familieboliger på adressen Over Bækken 52 i Støvring. Bag projektet står Nørresundby Boligselskab, som administrerer omkring 3.000 boliger i Nordjylland.

Byggeriet af de 28 almene familieboliger gik i gang umiddelbart efter borgmester Leon Sebbelin tog det første spadestik til lavenergihusene under Rebild Kommunes årlige klimauger tidligere i år.

Mange børnefamilier, enlige med børn og seniorer er interesserede i at bo til leje – og gerne i nyt klimavenligt byggeri med faste lave forbrugsudgifter. Det bliver der endnu bedre mulighed for, når de 28 rækkehuse står klar til indflytning i efteråret 2017.

– Vi vil gerne tilbyde borgere og tilflyttere et varieret og attraktivt udbud af boliger – både ejer- og lejeboliger. Vi skal have fokus på, at vi har dét, som borgerne efterspørger, også hvis man er enlig med børn eller som senior ønsker at bo vedligeholdelsesfrit og centralt, udtalte borgmester Leon Sebbelin i forbindelse med, at byggeriet blev sat i gang.

Mange gode grunde i Rebild Kommune

Nu, da byggeriet igen er kommet op i omdrejninger, er der rigtig mange grunde til salg i Rebild Kommune, – især i Støvring -, og udstykninger i støbeskeen, både kommunale og private.

De kommunale boliggrunde finder man på www.mangegodegrunde.dk.

Fakta: Over Bækken

Byggeprojektet består af 28 almene familieboliger, 10 tre-værelses på 88 m² og 18 fire-værelses lejligheder på 100 m² på Over Bækken 52 i Støvring.

Bygherre er som omtalt Nørresundby Boligselskab, som allerede fra starten oplevede en stor forhåndsinteresse fra interesserede nye beboere.

Share.

Der er lukket for kommentarer.