Røde Kors og handlende bag ny Støvring-hjertestarter

0

I samarbejde med Røde Kors butikken i Støvring er Støvring Handel & Erhverv nu klar til at sikre overlevelse for medmennesker, som får livstruende hjertestop: Hurtig hjælp er dobbelt hjælp, og hjælpen er at finde i form af en ny hjertestarter, som Røde Kors har indkøbt og sat op sat op på Støvring Bytorv. Støvring Handel & Erhverv vil stå for vedligeholdelse af hjertestarteren i form af løbende udskiftning af batteri.

Beløbet til indkøb af hjertestarteren kommer fra det traditionsrige årlige julestuearrangement, som Røde Kors holder i sognegården i Støvring.

Gensidig glæde
over det gode samarbejde

Preben Kloster, daglig leder af Røde Kors butikken i Støvring, er glad for at det store frivillige arbejde kan komme alle Støvrings borgere til gavn: – Vi håber selvfølgelig på, at der ikke i stort omfang bliver brug for den nye hjertestarter, men vi håber på at den med sin meget centrale placering kan blive nyttig, siger Preben Kloster.
Lisa Kjær, formand for Støvring Handel & Erhverv, er glad for initiativet og henvendelsen fra Røde Kors vedrørende samarbejdet om en ny hjertestarter, da mange mennesker dagligt færdes i midtbyen.
– Det er helt naturligt, at vi som handelsforening ønsker at gøre Støvring by endnu mere sikker, og hjertestarteren har en ideel placering, da den er let tilgængelig både fra Bytorvet og fra Hobrovej, siger hun.
Hjertestarteren er ophængt i trappehullet mellem MATAS og Profil Optik, og Preben Kloster har sørget for, at Støvrings nye ”livredder” også kan findes på den landsdækkende oversigt www.hjertestarter.dk

FOTO: På billedet ses handelsformand Lisa Kjær og Preben Kloster, daglig leder af Røde Kors-genbrugsbutikken i Støvring, foran den nye hjertestarter.

Share.

Der er lukket for kommentarer.