Rold Skov OK vandt suverænt

0

Ved de nordjyske mesterskaber i stafetorientering forleden, satte Rold Skov OK sig tungt på medaljehøsten ved at vinde guld på halvdelen af alle baner, og endda med flere 2.- og en 3.- plads derforuden.

I dameklassen, som spænder over aldersgruppen 17-49 år,
vandt Ida Riis Madsen,
Laura Bobach og Gertrud Riis Madsen suverænt med en komfortabelt margin på 20 minutter ned til andenpladsen. Og det til trods for at Rold Skov OK-holdet var rykket op i en klasse for lidt ældre og normalt hurtigere løbere, da pigerne kun er 14 år gamle. Rold Skov OK besatte også 3. og 4. pladsen i dameklassen.

I klassen for drenge/piger mellem 13 og 14 år strøg Mathilde Andersen-Otte, Camilla Flyvbjerg og Anna Harbo fra Rold Skov OK ind på en guldmedaljeplads, og kun 5 minutter senere snuppede Silja Svenningsen, Mathilde Bobach og Laura Dalsgaard Christensen, også fra Rold Skov OK, sølvmedaljerne.
Og endelig var klubben også i front i den alleryngste klasse for drenge/piger indtil 12 år, hvor Andrea Svenningsen, Asta Kappel Jensen og Sofie Flyvbjerg vandt guld, mens Mathilde Riis Madsen, Aksel Kappel Jensen og Kristian Veggerby tog 2. pladsen og dermed sølvmedaljerne.

Glæde over fremgang
Vi kom, så og sejrede udtalte formand Ole Jensen efter mesterskabet, hvor orienteringsklubben endnu engang slog fast, at det målrettede arbejde med ungdomsløbere har vist sig succesfuldt. Tidligere var Rold Skov OK kun en parantes i resultatlisterne, men nu står vi øverst og er vi formentlig Nordjyllands mest aktive klub med en lang række tilbud og aktiviteter på kalenderen året rundt, fastslår formand Ole Jensen.
De flotte resultater lover godt for deltagelsen i de kommende danske mesterskaber, for selvom konkurrencen her er vanskeligere, så viser medaljehøsten i Nordjylland, at vi er rigtigt godt med, udtaler Jakob Madsen, der sammen med sin hustru Anne Riis koordinerer det omfattende ungdomsarbejde i klubben.
De har begge været med hele vejen, først som aktive forældre og gennem det seneste års tid som ungdomsledere. Vi tilbyder niveauopdelt ungdomstræning hver tirsdag aften, hvor alle kan være med, og en særlig teknisk og talentorienteret træning hver torsdag. Disse tilbud suppleres med et træningsløb hver lørdag og deltagelse i konkurrenceløb om søndagen.

Mange børn og unge
Ungdomsafdelingen tæller op i mod 35-40 børn og unge, og vi oplever at der kommer flere og flere til. Forældrene er ligeledes meget velkommen til at være med, for ofte har vi brug for at de voksne skygger de alleryngste i skoven, mens andre selv benytter muligheden for at få en løbetur med kort og kompas. Og vi har plads til endnu flere, som har lyst til en løbetur i skoven, slutter Jakob Madsen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.