Sådan finder du det perfekte fortelt til din campingferie

0

Rigtig mange danskere nyder at tage på campingferie. Camping er forbundet med socialt samvær, hygge og ro. Tager du afsted med campingvogn, kan du få brug for et fortelt. Er du i tvivl om, hvilket et du skal vælge? Så læs med videre og bliv klogere på, hvilke overvejelser du bør gøre dig.

Hvor stort skal forteltet være?

Når du skal købe fortelt til din campingtur, skal du først og fremmest finde ud af, hvor stort det egentlig skal være. Her er det behjælpeligt at kende til begrebet: A-mål. A-målet hjælper dig nemlig med at finde lige netop det fortelt, der passer til din campingvogn. Det kan være svært at få målt præcist op, så det kan klart anbefales at aflægge et visit hos en forretning, der kan hjælpe dig med at måle korrekt op. Har du styr på din campingvogns mål, så find de nyeste modeller af Isabella fortelte her.

Hvad er dit budget?

Fortelte fås i mange modeller og dermed også i forskellige prislejer. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvor mange penge du ønsker at bruge på et fortelt. Prisen spænder bredt fra et par tusinde og helt op til 20.000 kroner. Alternativt kan du vælge at købe et brugt fortelt, hvis du ikke har mange penge at gøre godt med eller blot ønsker at spare penge.

Kan du lide at campere hele året rundt?

Det er værd at tage højde for, hvor ofte og ikke mindst hvilken tid på året, du camperer, når du vælger fortelt. Nogle fortelte er nemlig designet specifikt med henblik på at blive brugt hele året, og de er dermed mere slidstærke og bestandige over for vind og vejr. Har du blot brug for et fortelt en enkelt gang i sommerferien, så behøves du ikke investere i et nær så robust fortelt.

Share.

Der er lukket for kommentarer.