Sådan indretter du din stue hyggeligt og stilrent

0

Stuen er nok det rum i hjemmet, der oftest bliver benyttet, når man vil se noget i Tv’et, eller man bare gerne vil slappe af. Der er ikke noget så rart som at komme hjem efter en lang dag på arbejdet eller i skolen, og man så kan gå direkte ind i stuen, smide sig på sofaen, slå benene op og læse en god bog, se noget underholdende i Tv’et eller måske tage sig en lur. Dog er det derfor også vigtigt, at stuen er indrettet hyggeligt og stilrent, så man rent faktisk har lyst til at sidde i den.

Et par forslag, som du kan tage til dig

Men hvordan får man så skabt en indretning, der både er stilren, men samtidig også hyggelig? Det er selvfølgelig op til en selv, hvordan man synes, at man laver en flot indretning i stuen, men herunder kan du læse et par forslag til, hvordan du får skabt en indretning, der både er stilren, men samtidig også hyggelig.

Hvis der er alt for mange dekorationer og møbler i den, kan stuen komme til at virke klemt og ikke særlig hyggelig.

Hvis den til gengæld er meget bar for dekorationer og møbler, kan den virke kold og afvisende. Det er derfor vigtigt at finde den hårfine balance mellem antallet af møbler og dekorationer, som du sætter i stuen.

Køb planter

Planter er altid gode at have i stuen af flere grunde. For det første er de pæne at have til at stå, og de kan give noget farve til rummet. Derudover giver de også et godt indeklima, så overvej at få fat i nogle planter, hvis ikke du allerede har nogen.

Vælg de rette møbler

Møblerne er helt klart en af de største faktorer for, om man har lyst til at sidde i stuen eller ej. Vælg nogle møbler, som du både sidder komfortabelt i, men prøv også at tænke over, hvordan møblerne ser ud. Er de for eksempel meget spraglede, eller er de meget kedelige at se på?

Når du skal vælge møbler, så er det alligevel vigtigt at vælge komfort over udseendet. Hvis du synes, at din stue godt kunne trænge til flere komfortable møbler, som man sidder så godt i, at man nærmest ikke har lyst til at rejse sig igen, så kan du med fordel købe en sækkestol! Du kan få fat i en masse sækkestole, som både er super komfortable, men som samtidig også er meget stilrene, og som kan give prikken over i’et til indretningen i stuen. Hvis du godt kunne tænke dig at få fat i en komfortabel og stilren sækkestol, så tag et kig på denne side.

Har du fået et par idéer?

Prøv at tænke over disse forslag, hvis du godt kunne tænke dig at gøre indretningen i din stue mere stilren og hyggelig!

Share.

Der er lukket for kommentarer.