Saltvandsindsprøjtning til skolebuss

0

Sidste uge var en dejlig uge på Solhverv Privatskole i Vebbestrup.

Henrik Harboe, filialdirektør for Jutlander Bank i Arden, kiggede nemlig forbi med en dejlig økonomisk saltvandsindsprøjtning til skolen: 20.000 kr. fra Jutlander Bank Fonden til indkøb af ny skolebus – eler rettere SKOLEBUSS – til privatskolen.

– Ja, dét der med ”SKOLEBUSS” er der allerede blevet grinet en del over, fortæller skoleleder Peter Hansen, som på fotoet herover modtager de rare penge fra Henrik Harboe: – Vi har været så heldige at kunne købe en flot, brugt Mercedes skolebus med plads til 50 personer, og da den har kørt i Norge, står der ”SKOLEBUSS” i displayet øverst i fronten; dét skal vi nok få rettet..!!

En fornøjelse

– Det er en ren fornøjelse at kunne give sådan et støttebeløb til en vigtig brik i lokalområdets liv, fortæller filialdirektør Henrik Harboe efter veloverstået overrækkelse af pengene.

– Andre er velkomne til også at indgive deres ansøgning til banken, hvorefter jeg kan give et par gode ord med på vejen og håbe det bedste, når Jutlander Bank Fonds-bestyrelsen næste gang træder sammen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.