Sarah gør det let at tage kørekort

0

Den nye køreskole Easy2Drive åbnede for nylig i Skørping. I de helt nye lokaler og den rappe, røde Seat Leon kan man nu tage kørekort til personbil under kyndig vejledning af kørelærer Sarah Sandvad Iversen.

For nylig slog Sarah Sandvad Iversen dørene op til sin helt nye køreskole i ny renoverede lokaler i Jyllandsgade, Skørping. Sarah Sandvad Iversen er både indehaver og kørerlærer. Køreskolen hedder Easy2Drive. Og navnet passer godt med kørelærerens tilgang til det at lære at køre bil. –Når du tager kørekort skal det være et nemt og seriøst forløb, men hos Easy2Drive er der også plads og overskud til at gøre det sjovt og hyggeligt, forklarer Sarah Sandvad Iversen.

Easy2Drive, Sarah-portrait-DSC_0677

Hos Easy2Drive forestås al undervisning af 37årige Sarah Sandvad Iversen, der har flere års erfaring som kørerlærer. Lektioner på vejen foregår i en rød Seat Leon 2.0 TDI, mens teorien klares i de nye lokaler, som stod klar 1. august 2015 – og ti dage senere indtog det første hold det nye teorilokale. Easy2Drive vil løbende starte nye hold.

Sarah Sandvad Iversen blev uddannet kørerlærer i 2011 og har siden arbejdet som kørerlærer ved Driving Academy og Urban Drive i Aalborg. Senest har Sarah Sandvad Iversen samarbejdet med kørelærer John Laursen ved JL Køreskole i Skørping. Hun er opvokset i Rebild og har derfor et godt lokalkendskab. Til daglig bor Sarah Sandvad Iversen dog i Vodskov. Læs mere på www.easy2drive.dk.

Share.

Der er lukket for kommentarer.