Slut på succes-sæson for IK Sønderup/Suldrup Badminton

0

Badminton-sæsonen 2014/2015 er slut for IK Sønderup/Suldrup’s vedkommende, og i sommerpausen inden den nye sæson starter i august kan spillere og ledere bl.a. kigge tilbage på, at førsteholdet, som for første gang i 32 år spillede i Jyllandsserien, ikke alene gjorde det tilfredsstillende, men supergodt!

Det blev nemlig til en flot slutplacering i oprykningsslutspillet – dog på de nederste pladser: – Vi vandt de vigtige kampe i grundspillet, som sikrede op en plads i oprykningsslutspillet, hvor vi startede med nul points.

Desværre bar de sidste fire kampe herefter præg af, at vi ikke havde det store på spil. Vi var fri af nedrykning, men samtidigt uden reel chance for at rykke op, fortæller Anders Nymand Andersen, IK Frem Sønderup/Suldrup Badminton.

– Præstationerne var således under det niveau som vi forventer, hvilket resulterede i nogle unødvendige nederlag i de individuelle kampe og dermed også i holdmatchene; men alt i alt en super sæson, som har vist, at vi sagtens kan være med på dette niveau, fastslår han.

En flot oprykning

Og mindst lige så vigtigt for klubben er det, at 2. holdet sikrede sig en flot oprykning fra serie 2 til serie 1, hvilket både var imponerende og højest overraskende. Der er blevet brugt en del forskellige spillere på dette hold, men bredden i klubben viste sig fornemt frem. Holdet er bestående af en god blanding af rutine og talent – nok mest det første – og det var altså nok til at sikre en oprykning i sidste spillerunde med en sikker hjemmebanesejr.

– Det betyder at vi i Suldrup Badmintonklub med spænding ser frem mod den kommende sæson, som helt sikkert byder på nye og svære udfordringer. Klubben føler sig dog godt klædt på til disse og håber at det stærke sociale sammenhold og gode humør i truppen kan bære begge hold fornuftigt igennem næste sæson. Gennem en række sommerjobs håber klubben på – igen i år – at kunne finansere en træningslejr for spillerne i sæsonopstarten. Det var en stor succes sidste sæson, fortæller Anders Nymand Andersen.

Succes-træner fortsætter

Selv om der stadig er lang tid til sæsonstart i august måned, arbejder bestyrelsen allerede hårdt i kulissen på at forberede den kommende sæson, hvilket skal skabe bedst mulige forudsætninger for spillere og folk i og omkring klubben til sæsonstart. Her kan det bl.a. tilføjes at klubben har forlænget samarbejdet med succes-træneren Simon Lyngsø, så kontrakten også er gældene for den kommende sæson.

Share.

Der er lukket for kommentarer.