STAFET FOR LIVET i Arden, – i et døgn fra lørdag middag til søndag middag

0

Det foregår ved Arden Skolepå lørdag d. 8. september ved middagstid til søndag d. 9. septembe, ligeledes ved middagstid, – MEN man er ikke på nogen måde forpligtet til at være til stede hele døgnet…!!.

– Der vil være underholdning i løbet af dagen for både børn og voksne i form af sang, musik og dans med videre, og to timer før midnat afholdes en særlig lysceremoni, hvor vi har en stille stund, fortæller Anne Marie Mikkelsen, Aagade i Arden, – en af de absolutte primus motorer i at få en afdeling af den landsdækkende begivenhed, som samler penge ind til støtte for kræftpatienter og cancerforskningen, til Arden.
– Ellers handler det rigtigt meget om hygge, sammenhold og det at fejre livet. Man kan sagtens tage et telt med og slå op på pladsen, så man kan få lur undervejs, fortæller hun.

Debut i Arden
– Da det er første gang STAFET FOR LIVET afholdes i Arden, er det hele nyt, og styregruppe og frivillige har vældigt travlt med planlægning og logistik. Der er endvidere mange lokale donorer, der bl.a sikrer frikadeller, frugt og kaffe på dagen.
VI har fået Michael Nehls til at holde fightertalen – han holdt den også i Aalborg, siger Anne Marie Mikkelsen og slutter:
– Nu mangler vi bare at der kommer endnu flere hold med til stafetten!
Tilmelding på hjemmesiden https://www.stafetforlivet.dk/stafet/arden og man kan følge det hele på facebook gruppen Stafet for livet Arden

Uddeleren
stiller op..
Ambassadør, fighter og holdkaptajn for brandmændene. Jan Axelsen fra Astrup Brugs har mange kasketter på, når han deltager i Stafet For Livet i Arden d. 8.-9. september. Jan har selv levet med sygdommen i 15 år, siden han første gang fik kræft som 21-årig. Hvis ikke Jan havde deltaget i et behandlingsforsøg for mange år siden, ville han ikke have været her i dag. Det er da også en af Jans bevæggrunde, for at støtte op om Stafet For Livet – og dermed Kræftens bekæmpelse. Der er brug for at udvikle og forske, og så er der brug for viden. Det er en sygdom der rammer rigtigt mange mennesker, og den rammer såvel kroppen og psyken. Jan fortæller, at det værste han ved, er når han er blevet mødt af misforstået hensyn eller af ”synd-for holdningen”. Derfor har Jan også været lidt skeptisk i forhold til at deltage som fighter og tage den gule trøje på. Hans kone gav ham dog et bestemt skub – hvilket Jan tog til efterretning. Deltagelsen som fighter symboliserer jo netop den åbenhed, der er så vigtig for dem, der står midt i sygdommen. Det giver også bare en bedre følelse, når man bidrager og støtter op om en god sag, og det har væres Jans tilgang til at komme videre. At vælge at have gode dage. Opfordringen til Arden og omegn lyder – kom og støt op – vær med til Stafet For Livet.
-Det bliver helt sikkert en god dag!

..det gør Vivi
Jessen også
Vivi Jessen fra Savage Corner i Arden, sagde uden et øjebliks tvivl ja tak, til at blive ambassadør for Stafet For Livet, da hun blev spurgt. Vivi fortæller, at hun i forvejen støtter kræftens bekæmpelse, da det er så vigtig en sag, der berører utroligt mange mennesker. Vivi har selv mistet sin far til kræft, og lige nu er det Vivis 16-årige niece, der kæmper for at komme ovenpå igen.

Det er så vigtigt, at vi tager stilling – at vi ikke bare læner os tilbage og passer os selv. Vi kan alle bidrage med et eller andet. De der er ramt, har brug for at vide, hvem de har omkring sig, og det er netop det Stafet For Livet handler om. Sammenhold – støtte op om hinanden – og ikke mindst at hylde livet.

Hvis nogen skulle mangle et hold at stille op med, er man meget velkommen til at melde sig på Vivis hold Vesterhavsvandrerne. Der er garanti for både kaffe og god stemning.

FOTO: 9. klasse støttersygdomsramt kammerat
– Vi på 9.årgang fra Arden Skole har valgt at støtte op om Stafet for livet, da vi både har en ansat og en elev på vores skole, der har eller har haft kræft, lyder det fra de friske elever herover, – med hjertet på rette sted!!
– En af vores klassekammerater blev ramt af kræft midt i 8. klasse. Efter et barsk behandlingsforløb er hun igen begyndt at komme lidt i skole, og vi bliver alle mindet om, hvor vigtigt det er at støtte Kræftens bekæmpelse, så hun og alle andre, der er og bliver ramt af kræft, får de bedste behandlingsmuligheder og chancer for at overvinde sygdommen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.