Støvring Løbe- og Gåklub: Flotte løberesultater og mange mål opnået

0

Forsommeren har været fyldt med mange små og store bedrifter i Støvring Løbe- og Gåklub til diverse løbebegivenheder rundt om i landet. En kulmination på hård og målrettet vintertræning skulle endelig stå sin prøve.

Målet for et af de mange løbeforløb var Copenhagen Marathon i maj. Her deltog fem løbere fra klubben, hvoraf det var første gang Peter Bech Kjær, Ellen Heldén, Mia Jungberg Mathiesen og Anders Revsbech prøvede kræfter med Marathon distancen; – faktisk var det Mias aller første officielle løb, mens femte deltager, Beate Godsk, var mere garvet.

Royal Run med
diademer og kongekroner
Til Royal Run i Aalborg den 21. maj var klubben også repræsenteret med et stort hold løbere, som i dagens anledning bar diademer og kongekroner for at gøre fejringen af kronprinsen ekstra festlig.
Til Rebildløbet den 9. juni var opbakningen også stor fra STLK, og her kunne Mia Jungberg Mathiesen tilmed tage en super flot 3. plads på 13,7km for kvinder med hjem til klubben i sit kun andet officielle løb. Derudover løb Jesper Graugaard og Susanne Nordby deres første officielle løb i fornemme tider.

En helt hård halvmarathon
Aalborg Halvmarathon, søndag den 17. juni var endnu en mærkedag, ikke mindst idet 69-årige Kirsten Jungberg Jørgensen stillede op til sit livs første halvmarathon med det ene mål at gennemføre distancen, inden hun fylder 70 år om to uger. Ikke nok med, at hun kom i mål i fornem stil som nr. 5 i sin aldersgruppe, hun havde også selskab af både datter og barnebarn i løbet iført trøjer de havde vundet i en konkurrence op til dagen, hvor den bedste løbehistorie blev kåret.
Under eventen gennemførte Inge Pedersen også sin halvmarathon som nr. 22 ud af de i alt 50; – hendes mål inden hun fylder 50.
Alt i alt en stribe dejlige og livsbekræftende bedrifter, som understreger, at løb er for alle – uanset alder eller personlige mål.

Share.

Der er lukket for kommentarer.