Stor aktivitet i Rørbæk Ældrecenter Engparkens Brugerråd

0

Formand Hilda Herlufsen og den øvrige bestyrelse kunne glæde sig over pænt fremmøde på generalforsamlingen i Ældrecenter Engparkens Brugerråd, hvor formanden i sin beretning fortalte om årets gang, hvor der har været masser af aktiviteter med et stort antal deltagere hver eneste gang:

Forårs- og efterårs-modeshowet var igen her i 2018 nogle rigtig gode dage med snitter og kaffe og lokale damer, som går catwalk og viser de forskellige dress inden for både tøj, sko, creme osv. , så hele kroppen kan plejes.
Samarbejdet med Seniorerne Rørbæk-Grynderup-Stenild om fælles høstfest, julefrokoster, Hellig tre Konger og Sankt Hans er en god tradition, som skal opretholdes.
Præsten fra Kongens Thisted- Durup kirker, Rikke Pedersen, fortalte levende om sin opvækst og frem til hun traf valget at blive præst, – og desuden om hendes vandring på Caminoen i Spanien.
Der er blevet delt dekorationer ud til beboerne til jul – og gennemført udflugter blandt andet til Rebild Spillemandsmuseum med kaffe og lagkage i Top Karens gule hus på toppen af Rebild Bakker, hvor deltagerne fik fortalt husets historie.

Bestyrelsen reduceret

Bestyrelsen blev reduceret til fem medlemmer, da Else Både gik ud og modtog et par flasker god vin for indsatsen, – det lykkedes ikke at finde en afløser.
Revisor Bent Mejlby blev afløst at Erik Stistrup og suppleant Egon Christensen kom ind.
Suppleanter til bestyrelsen er fortsat Ketty Eriksen og Jette Frandsen.

FOTO: Efter selve generalforsamlingen i Ældrecenter Engparkens Brugerråd
var det blevet tid til bankospil og senere kaffe.

Share.

Der er lukket for kommentarer.