Store numre og små artister

0

I sidste uge var skolebøgerne på Ravnkilde skole udskiftet med diaboloer, devilsticks, jonglørkegler og andre eksotiske rekvisitter. Hele ugen var der nemlig cirkus på skoleskemaet.

Alle skolens børn og lærere startede mandag morgen deres fælles ’artistuddannelse’ under ledelse af Gert Rubæk fra Cirkusmuseets skoletjeneste. De mange børn arbejdede koncentreret med alle de forskellige artistdiscipliner ugen første tre dage.

Herudover blev der blev lavet plakater og billetter, lavet cirkusmanege, og der blev fundet kostumer. Torsdag formiddag havde man så inviteret publikum til den store gallaforestilling i skolens sportshal, der i dagens anledning var omdannet til et flot cirkus.

Som publikum havde eleverne inviteret deres far og mor, samt børn og voksne fra børnehaven Kløvermarken, og det var nogle spændte – og nok også lidt nervøse – artister, der kunne kigge ud på et talstærkt og forventningsfuldt publikum. Men da forestillingen gik i gang, klappede alt, ikke mindst de mange gæster, og det var nogle meget glade artister, der efter forestillingen kunne modtage stående applaus fra publikum.

– Det har været nogle rigtig gode dage, men der har godt nok også været blæs på, fortæller skolens afdelingsleder, Jørn Lund. Børnene har arbejdet rigtig godt hele ugen, og det er dejligt at opleve, hvordan børnene har været fantastiske til at arbejde sammen, og hvordan de store elever er meget omsorgsfulde, når det handler om at hjælpe de små. Så hele skolen har faktisk haft en god omgang cirkusteambuilding, siger en glad skoleleder.

Share.

Der er lukket for kommentarer.