Sundhed gi’r De Gule Spejdere frihed til aktiviteter

0

Sundhedsugen i Spar Nord Bank gav hele 5.000 kr. til De Gule Spejdere i Skørping. En dejlig overraskelse for De Gule Spejdere, som nu vil finde en god aktivitet at bruge pengene på.

Hver sommer er der Sundhedsuge i Spar Nord Bank med Arbejdsmiljøudvalget som tovholder, i uge 24.
I år var temaet ”Stå Sammen”, et tema der skulle få alle bankfolk op fra stolen og bruge mere tid stående og ikke mindst få et sjovt sammenhold med mere fysisk aktivitet i arbejdsdagen.
I Spar Nord Støvring var privatrådgiver Lotte Møller Nielsen tovholder: Morgenbrød blev erstattet af grøntsags smoothie, og eftermiddagskagen udskiftet med hjemmelavet is, lavet af frosne bananer og friske jordbær. Plus aktiviteter som par-yoga, stafet mellem skrivebordene og andre sunde og udfordrende øvelser.

Spar Nord Fonden
donerede 40.000 kroner
I anledning af Sundhedsugen valgte Spar Nord Fonden at donere 40.000 kr., som blev uddelt i mindre portioner til gode formål meldt ind af alle bankens afdelinger. Støvring Afdeling valgte at indstille de Gule Spejdere i Skørping, og der var stor glæde hos medarbejderne i Støvring, da de fik besked om at der var 5.000 kr. til deres forslag, og beløbet blev straks sendt videre til De Gule Spejdere i Skørping.
De Gule Spejdere har mange gode aktiviteter og på ønske sedlen er også forbedring af det nuværende køkken, så pengene faldt på et tørt sted.
De Gule Spejdere er en spejdergruppe med tilholdssted på spejdergrunden Mosevej 40 i Skørping, hvor de har vores dejlige bjælkehytte lige op af skoven. De lægger vægt på de traditionelle spejderfærdigheder som friluftsliv, ansvar, kammeratskab, samarbejde og hjælpsomhed.
Deres mål er at udvikle børn og unge til opmærksomme, initiativrige og ansvarsbevidste samfundsborgere igennem leg og konkurrencer. I Skørping arbejder de ud fra princippet om at børn leder børn under vejledning af voksne ledere, da det er med til at lære børn og unge sammenspillet imellem at lede og blive ledet, hvilket er vigtigt for senere i livet at kunne indgå i samfundet på en positiv måde.

Share.

Der er lukket for kommentarer.