Syng dig sund med Landsbykoret STORE BRØNDUM, – dét svinger…!!

0

Nu er det videnskabeligt bevist: Det er sundt at synge. Det kan medlemmerne af Landbykoret STORE BRØNDUM skrive under på, – og nu endda med videnskaben i ryggen:
Videnskabelige undersøgelser har nemlig vist, at sang har en positiv virkning på patienter, – og alle andre! Sang frigør energi, som gør os friskere og får os til at føle os bedre tilpas.

Nye undersøgelser viser, at korsang har en hurtig og direkte effekt på den del af kroppens immunforsvar, som først møder indtrængende bakterier, nemlig ved slimhinderne i mundhule og hals.
Se eventuelt dokumentation på: videncenterforsang.dk/category/forskning-i-sang/

Start mens du er rask..!
Men hvorfor vente til man bliver syg? – Det er trods alt bedre at forebygge end at helbrede.
– Ved at synge får man det bedre, samtidig med at man har det sjovt. Det er da en win/win-situation, konstaterer Steve Vinther fra Landsbykoret STORE BRØNDUM.
Har DU lyst til at opleve glæden ved at synge sammen med andre? – så tag din elskede, dit barn eller en helt tredie ved hånden og kom til sæsonstart hos Landsbykoret STORE BRØNDUM tirsdag den 4. september sidst på eftermiddagen. Det er i det lokale forsamlingshus, det foregår.
– Oplev glæden og det særlige fællesskab der opstår, når man synger i kor, fortsætter Steve Vinther: – Alle er velkommen til at kigge indenfor og deltage, – eller være med på en lytter.
Der øves to timer hver tirsdag efter arbejdstid i forsamlingshuset, og sæsonen afsluttes med hyggelig komsammen, hvor medlemmerne nyder lækker mad og
drikke, hyggeligt samvær og selvfølgelig en sang eller flere.
– Se mere information på hjemmesiden www.landsbykoret.dk, eller bare kom; vi har plads til alle interesserede, og der kræves ingen forudsætninger eller nodekendskab, lyder udgangsreplikken fra det store landsbykor, hvor ”hver fugl synger med SIT næb”, og tilsammen danner det en smuk harmoni..!

Share.

Der er lukket for kommentarer.