TEENKLUB med fællesskab, hygge, gode oplevelser, plads til at være forskellige

0

Spilleaften, fælles spisning, biograftur i Skørping, julefrokost med gaver, ture ud af huset. – Sådan lyder nogle af overskrifterne på aktiviteter i TEENKLUBBEN, et tilbud om trygt fællesskab og oplevelser for 13-18 årige med særlige behov og andre udfordringer end de jævnaldrende kammerater.

Det er først og fremmest et fællesskab med plads til at være som man er. Et sted med mulighed for at møde andre unge, måske få nye venner og helt sikkert få nogle gode oplevelser.

Kom alene
eller tag en voksen med

Sognepræst Ingeborg Bruun Sebbelin er i den kommende vinter leder af TEENKLUBBEN, som holder til i Skørping Sognegård og mødes to en halv time hver måned til fælles aftensmad, hygge, gode oplevelser og frem for alt plads til at være forskellige i et varmt fællesskab.
Målgruppen er som nævnt teenagere med særlige udfordringer og behov. Det kan fx være angst, social fobi, ADHD, Turette, OCD, autisme eller noget helt andet.
I TEENKLUBBEN er det helt OK, hvis man lige vil sidde for sig selv en periode, eller lige vil se på de andre laver aktiviteter, inden man selv hopper med.
Det er også helt i orden lige at tage en pause ind imellem, hvis man har behov for dét.
Der er helt frit valg, om man vil deltage alene eller gerne vil have en voksen med.
Mødedatoerne i vinterhalvåret 2018-19 er onsdagene den 14. november, 12. december, 16. januar, 13. februar, 13. marts og 10. april, hver gang i Skørping Sognegård og hver gang kl. 17.30-20.
Det koster bare 50 kr. for alle dagene, inklusiv fællesspisning og alle aktiviteter.

SÅDAN gør man:

Sognepræst Ingeborg Bruun Sebbelin besvarer gerne alle spørgsmål vedrørende TEENKLUBBEN.
Hun kan kontaktes på tlf. 6122 3779 eller ibse@km.dk
Her kan man også tilmelde sig TEENKLUBBEN

FOTO:
TEENKLUBBEN med mødested i Skørping Sognegård er et åbent tilbud fra Rebild Kommune til alle områdets 13-18 årige med særlige behov. I det kommende vinterhalvår vil deltagerne ud over andre ligestillede unge møde Ingeborg Sebbelin (t.v.) samt de to frivillige Lise Mejlholm (midt) og Birthe Roesdahl (th). – Næste klubaften er onsdag den 14. november kl. 17.30-20, og der er plads til alle, lover trekløveret herover: – Vi glæder os meget til at møde jer i TEENKLUBBEN, hvor vi har fællesskab, ”højt til loftet”, plads til både smil og tårer og ikke mindst tid til lige netop DIG.!

Share.

Der er lukket for kommentarer.