Terndrup Idrætscenter bød nyt personale velkommen, få dage før stort byggeprojekt sættes i gang

0

I næste måned starter byggeprojektet, hvor Terndrup Hallen og Svømmecenter Terndrup for alvor smelter sammen til Terndrup Idrætscenter. Samtidig er der blevet ansat helt nyt personale, som fremover vil få deres daglige gang i både svømmehal og idrætshal. Det nye personale blev budt officielt velkommen ved et kom-og-hils-på-arrangement fredag den 24. april. Dagen sluttede med fællesspisning for alle tilmeldte. Terndrup Hallen er bygget i 1968 og svømmecentret kom til i 1982 takket være lokalt engagement. Nu smelter de to sammen og bliver til et samlet Idrætscenter med både hal, svømmehal, motionscenter og et fælles cafeteria, der kan besøges af alle centrets gæster.

Terndrup Hallen og Svømmecenter Terndrup bliver i fremtiden til Terndrup Idrætscenter. Allerede for et år siden, i maj 2014, blev der udskrevet en logo-konkurrence. Man kunne indsende sit forslag til, hvordan det nye logo, der skulle matche det nye navn, skulle se ud. Senere på året, i december måned, søgte Terndrup Idrætscenter nyt personale. Det blev en lang proces at finde det helt rigtige hold. Med flere jobsamtaler i både januar og februar. 1. marts 2015 tiltrådte de nye medarbejdere deres stillinger – på nær den nye Centerleder, som først tiltræder 1. maj 2015. Der er tale om i alt fire nye ansigter. Thomas Bonderup fra Terndrup er teknisk servicemedarbejder i Terndrup Idrætscenter. Idrætscentrets Cafeteria vil fremover blive drevet af Frants og Bente Nielsen, som forpagtere. Parret er flyttet til Terndrup i forbindelse med det nye job. De er ikke uvant med at drive et sportscafeteria. De har tidligere drevet Tim Hallens cafeteria i byen Tim i Vestjylland. Den nye Centerleder er Helle Astrup fra Terndrup. Alle fire blev budt velkommen ved et arrangement i Terndrup Hallen. Om kort tid begynder det store bygge- og renoveringsprojekt.

Fælles byggeprojekt for skolen og hallerne

-Vi står over for en kæmpe ombygning af vores hal, svømmehal og motionscenter. Fra maj og resten af året vil vores brugere kunne opleve en aktiv byggeplads, når de kommer i hallerne, men det bliver rigtigt godt! fortæller Bestyrelsesformand i Terndrup Idrætscenter Karen Elbæk om det kommende byggeprojekt. Terndrups borgere og andre med interesse kunne få indblik i projektet og dets omfang ved et borgermøde tilbage i januar. Ca. 80 borgere deltog i mødet, som blev holdt i Terndrup Idrætscenter. Det samlede projekt involverer både skolen, som er nabo til idrætscentret og de eksisterende idrætsfaciliteter. Rebild Kommune står som bygherre. Herudover er Rebild Arkitekterne, Fjorden Arkitekter, Rådgivende ingeniører Brix og Kamp samt Egebjerg By & Landskab del af projektet. Projektet ledes af en styregruppe bestående af: Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Lene Aalestrup, Formand for Børne- og Ungeudvalget Anders Norup, Direktør Ulrik Andersen og Direktør Lars Peter Schou. Ulrik Andersen og Lars Peter Schou er derudover også del af byggeudvalgsgruppen, som også tæller Jacob Holst Kiib og Kasper Skovfo. Endelig er der to projektgrupper, som repræsenterer henholdsvis Terndrup Idrætscenter og Terndrup Skole. Idrætscentrets projektgruppe består af 5 personer, hvor Karen Elbæk er udnævnt til projektleder. Terndrup Skoles projektgruppe er på 6 personer, blandt andre Skoleleder Jens Jørgen Jensen. Byggeprojektet forventes at starte i maj og det nye samlede Idrætscenter samt den renoverede skole forventes færdigt i 2016.

Share.

Der er lukket for kommentarer.