Test af lænestole: Sådan finder du den rigtige

0

Mangler du den rette lænestol til hjemmet? Det kan være svært at gøre sig klog på, hvad man skal vælge, når udvalget er så stort og bredt. Derfor er der blevet testet på området, og her kommer der bud på de bedste lænestole, der findes på markedet. Læs med og bliv klogere på, hvilken lænestol du skal vælge til dit hjem. Mon ikke du finder din nye lænestol i dag?

Hvad skal du bruge stolen til?

Det er jo ikke helt ligegyldigt, hvad du skal bruge din lænestol til, når der tales om, at den skal være god. For ”god” i hvilken forstand? Skal den være god at læne sig tilbage i, når du ser TV, eller skal det mere være en, man kan sidde oprejst i, mens man læser? Der findes også de lænestole, der fungerer fint til begge dele – men det kan jo godt betyde noget for dig alligevel, hvor blød stolen er. Lad os se nærmere på de forskellige slags lænestole, og hvilke der tilbyder den bedste siddekomfort – uanset om det er en blød eller lidt hårdere lænestol af slagsen.

Agger vinder prisen for bedste siddelænestol

En siddelænestol kan som begreb bruges om de lænestole, der er lidt mere hårde i materialet. Her kan det f.eks. være en Agger lænestol i flet, der er det bedste bud på en god siddelænestol. Det er sådan en slags stol, hvor man kan læne sig lidt tilbage, men stadig sidde nogenlunde oprejst og læse en god bog. Du kan også få Agger lænestolen i læder, hvis det passer mere til din stil. Aggerlænestolen fås både i egetræ og i bøg – hvilke begge er gode træarter, der kan holde til slid og brug. Dernæst kan du vælge mellem, om du ønsker stolen i naturfarver eller i sort læder. For at komme til denne beslutning skal du nok overveje, hvad der passer bedst sammen med de møbler, du allerede har i hjemmet. Måske du netop har meget i sort, og derfor synes, den passer bedst ind. Måske du netop synes, at der mangler andet end sort. Det kan også være, du er vild med at få naturen ind i hjemmet – så passer en siddelænestol i naturfarve måske bedst.

Den blødelænestol – et tæt løb

Nogle gange i tests, så er der bare flere modeller, der vinder hjerter. Det er også tilfældet med denne tests, og der er derfor fundet et par bud på, hvad den bedste lænestol er. Du kan f.eks. købe en Arizona lænestol. Her har du masser af plads, for den brede, bløde stol, er stor i størrelsen. Hvis du ønsker et lidt finere, mindre møbel, så skal du nok i stedet for have Alberta lænestolen. Den er lidt mere petit men ikke uden, at der stadig er plads til at brede sig. En anden god lænestol finder du hos Barcelona. Denne lænestol tilbyder også meget bredeplads, og den fås i forskellige farver, så du kan finde den, der passer bedst ind i dit hjem.

Share.

Der er lukket for kommentarer.