Traditionsrig holdturnering ved Rold Skov Golfklub

0

Rold Skov Golfklub afviklede for nylig den traditionsmæssige 4-mands holdturnering, RSG Open 2015, hvor firmahold, private hold samt flere hold fra klubbens ”klubber i klubben” deltog. Vindere af holdkonkurrencen blev Meny/Royal Unibrew. I den individuelle konkurrence vandt Simone Videsen B-rækken, mens Jan Skovfoged tog sejren i A-rækken.

Dagen startede med fælles morgenmad, hvorefter matchen blev sat i gang med såkaldt gun-start med samtidig start på banens huller. Matchen blev afviklet i flot vejr med passende blæst, men uden den ellers ventede lette regn. I holdkonkurrencen vandt holdet fra Meny/Royal Unibrew med 108 point. Anden pladsen gik til holdet fra Nordic Marine Oil i samme score. Tirsdagskvinderne indtog tredje pladsen med 106 point og blev dermed dagens bedste damehold.

Flere konkurrencer

Som traditionen bød, var der indlagt flere konkurrencer i matchen. Bl.a. hvem der var bedst på ”Altos Corner”, som udgøres af hullerne 13, 14 og 15, og er kendt som hullerne, hvor alt kan ske. Der var 3 spillere med samme score – to mænd og en dame – som alle havde opnået 7 point. Da der ikke var indsat særlige bestemmelser ved lige score gav mændene i respekt prisen til Helle Broberg.

Gentlemen

Ligeledes var der præmier til Simone Videsen på hul 3, Bo Vestergård på hul 8, Stig Bonflis på hul 14 og endelig Morten Mindstemand Jensen, der som den eneste var noteret på hul 17, der med dagens modvind også var svært at nå for de fleste. Der var længste drive på banens hul 6, hvor Marie Louise Maarup tog prisen for damerne. Jan Bisgaard tog mændenes pris med et af matchens sidste drives, som slog det hidtil bedste med 2 meter.

Præmier til næsten alle

I den individuelle konkurrence vandt Simone Videsen B-rækken med 34 point. Jan Skovfoged vandt i A-rækken, hvor han opnåede dagens bedste resultat med 36 point. Mange spillere, der ikke havde formået at spille sig til en præmie, blev alligevel præmieret med en af de mange klappepræmier. Dagen afsluttedes med en flot buffet til de sultne spillere.

Billedtekst:   Bedste damehold ved RSG Open 2015 blev ”Tirsdagskvinderne” (tidligere ”Tirsdagspigerne”) – fra venstre er det Inge Jensen, Maria Louise Maarup, Simone Videsen og Birgitte Nielsen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.