Tredje udgave af Jættegolf – en dejlig dag for 120 spillere

0

Jættegolf 2015 arrangeret af IK Frem i forbindelse med Jættefesten i Suldrup – og med hovedsponsorerne Jutlander Bank og Forsikringsselskabet Himmerland, blev en stor succes med 120 deltagere. Matchen var en del af Jættefesten 2015 i Suldrup og blev afviklet i Rold Skov Golfklub i fredags med deltagere fra 18 klubber, herunder GKG Reykjavik på Island.

Lige fra dagens start, med morgenmad fra 7.30, var der stor aktivitet i klubhuset, og da et stort tågehorn blæste turneringen i gang, blev der delt slag ud – altså golfslag! – i hele femtimer, og mens turnerings-ledelsen optalte slag og fandt dagens vindere ud fra scorekortene, blev der afholdt en lille ekstrakonkurrence i at være puttemester (birdie shooyput) 2015. Her vandt Stig Bonfils i sikker stil efter omspil med Torben Tiger Nielsen, begge Rold Skov Golfklub.

Præmie til hver femte

I Jættegolf er der en præmie til hver femte spiller, så der skulle uddeles 26 placeringspræmier i de i alt fire rækker. Det betød, at der i de største rækker var præmier til de otte bedste spillere.

A-rækken for spillere med de laveste handicaps blev vundet af Jesper Brandt, Sebber Kloster Golf Klub, nummer 2 blev  Stig Bonfils, Rold Skov Golfklub – og nummer 3 Morten Jensen, Rold Skov Golfklub

I de øvrige tre rækker så top tre sådan ud:

B-rækken: 1 Asgerdur Gisladottir, GKG Reykjavik –  2 Poul Kristian Nielsen, Rold Skov Golfklub – 3 Henriette Kock, Aalborg Golf Klub

C-rækken: 1 Else Skovbjerg, Rold Skov Golfklub – 2 John Danielsen, Rold Skov Golfklub – 3 Søren Thrysøe, Rold Skov Golfklub

D-rækken: 1 Brian Sørensen, Rold Skov Golfklub – 2 Jens Jakob Elmer, Rold Skov Golfklub, 3 Jesper Bønding, Rold Skov Golfklub.

Herefter var der overrækkelse af præmier for nærmest flaget på hullerne på hul 3, 9 og 14, – hul 9 dog i to slag. Der var præmie til nærmest snoren på hul 6. På hul 17 var der i år udlovet en særlig præmie af arrangørerne IK Frem, som lovede kontant 2.500,00 ved hole in one. Desværre var der ingen, der vandt dén præmie…..

 

HB

Share.

Der er lukket for kommentarer.