Vejret drillede golfklubbens nye skorsten og terrasse

0

Selvom sæsonen for golfspil for de fleste er overstået for i år, har det i de seneste uger summet af liv omkring den lokale golfklubs klubhus.
En mindre flok af golfspillere har nemlig arbejdet hårdt med at færdiggøre en gave, som medlemsklubben ”Rold Skov Golfklubs Venner”, har skænket golfklubben, – med røg og hyggelig siddeplads!

Gaven består af et større flisebelagt område, som er etableret i forlængelse af klubbens terrasser.
Projektet er blevet forsinket på grund af det våde vejr, men også en forkert type sand har drillet de flittige golfspillere.
Det viste sig nemlig, efter at flisebelægningen var næsten færdig, at de yderste rækker af fliser begyndte at ”sætte sig”. Der var desværre anvendt en type sand, som ikke kunne bortlede de store vandmængder. For at sikre et godt og varigt resultat måtte de yderste rækker af tunge fliser tages op igen,
og sandlaget udskiftes.
Dette ekstraarbejde forårsagede nu ikke sure miner, tværtimod syntes det som om de flittige medlemmer, glædede sig over fortsat at kunne mødes over projektet.
Udover flisebelægningen havde Venneforeningen fundet penge til udskiftning af en udslidt og grim skorsten, som blev erstattet af en ny stålskorsten.
Gaven blev ved en lille højtidlighed overrakt golfklubben, idet formanden for venneforeningen Tom Holmberg klippede snoren og overdrog gaven til medlem af golfklubbens bestyrelse Lisa Kjær.

Share.

Der er lukket for kommentarer.