Vil du bestemme, hvem der skal arve dig?

0

Annonce

Det er ikke nogen hemmelighed, at det for mange er meget uvant at tale om døden og alt, hvad den indebærer. Det er noget, man helst ikke vil forholde sig til, og derfor lader man det i baggrunden, indtil virkeligheden banker på døren.

Desværre er det noget, der kan afføde både problemer og stridigheder, hvis ikke man har gjort sig nogle tanker om sin egen død, og netop derfor anbefales det, at man sørger for at få udarbejdet et professionelt testamente, mens man selv er i stand til det.

Kender du til friarv og tvangsarv?

Når du går bort, står dine efterladte tilbage med en arv, der skal fordeles. Her er der noget, der hedder tvangsarv, som udgør en bestemt procentdel af alt det, du ejer. Denne tilfalder for eksempel din hustru eller ægtemand. Herudover er der en større procentdel, der bliver kaldt for friarven, og den er du selv i stand til at beslutte, hvem der skal have.

Og hvis du sørger for at tage sådanne beslutninger, er det sikret, at der ikke vil opstå eventuelle stridigheder, når din arv skal fordeles. På den måde hjælper du dine efterladte i en meget sorgfuld situation.

Find info om testamente pris online

Hvis det er noget, du synes, der lyder som værende en god ide, og hvis du gerne vil have lavet et testamente, mens du selv stadig er i stand til det, så bør du søge professionel hjælp. Når et testamente skal være juridisk bindende, er der nemlig nogle få regler, der gør sig gældende.

Tag derfor et kig inden for på en online side som; detgodetestamente.dk allerede i dag og find her svar på alt fra testamente pris til udførelsen af et testamente og de love og regler, som der gør sig gældende for eksempel i forhold til friarv og tvangsarv.

Share.

Der er lukket for kommentarer.