Vild med dans hos Støvring Folkedansere

0

Medlemmerne af Støvring Folkedansere er trofaste: Ved generalforsamlingen forleden kunne foreningen således fejre både 20, 15 og 10 års jubilæer blandt de aktive seniordansere, henholdsvis Inger Otte, Signe Kristensen og Kirsten Bus.

Seniordansen startede i Støvring i 1988 og der danses stadig lystigt en gang ugentligt i vinterhalvåret. Mange af danserne er så begejstrede for dansen, at de har danset i rigtig mange år. Inger Otte har som nævnt netop fejret 20 års jubilæum som seniordanser. Hun begyndte dansen alene, men et kursus i dansen Les Lanciers fik hendes mand på dansegulvet, og så fortsatte han på danseholdet, indtil helbredet ikke ville være med mere. ”Inger har igennem mange år været i bestyrelsen, hvor hun har lagt en stor arbejdsindsats, lige som hun altid har udvist en stor glæde ved dansen og det sociale samvær på holdet”, lyder det positive skudsmål fra dansekollegerne.

Endvidere kunne Signe Kristensen fejre 15 års jubilæum i dansekredsen og har også taget sin tørn i bestyrelsen. Kirsten Bus kunne samme dag fejre 10 års jubilæum, så hvis hun fortsætter traditionerne, må hun forventes at tage en tørn mange år endnu.

Ny kasserer      Foreningens kasserer, Knud Olesen, har valgt at stoppe efter 14 år som betyrer af Støvring Folkedanseres økonomi. Der lød da også en stor tak til ham for den omhu, han har håndteret foreningens kasse på. Andet bestyrelsesarbejde har han også taget fat på, altid med et smil på læben. Endvidere har foreningen fortsat den store glæde at have ham og hans hustru som dansere. Jubilarerne blev fejret ved foreningens generalforsamling med blomster og seniordansernes nål.

Bestyrelsen har konstitueret sig således:    Formand : Rosa Skriver Næstformand: Inger Jensen, Kasserer: Joan Elkjær Sekretær: Dorthe Dalby Bestyrelsesmedlem: Nina Knudsen

 

 

 

 

Hans Henrik Borup Laugesen

hh@vores-avis.dk

Share.

Der er lukket for kommentarer.