Vores Avis opfylder et længe næret ønske i Suldrup

0

Opslagstavlen ved Brugs og Købmand vidner om livlig aktivitet i byen og lokalområdet. Det samme gør sig gældende på hjemmesider og facebook-grupper. Alt i alt et signal om et meget rigt og pulserende liv i området – uden at det dog afspejles i den lokale presse

Der er derfor udbredt tilfredshed i byen med det nye initiativ og de tanker, Vores Avis bygger på.

Formanden for Suldrup Borger- og Erhvervsforening Torben Linde:

– Spændende med en ny avis, som dækker hele Rebild Kommune og tillige postnummer 9510 Arden. Det bliver nemmere at følge med i nyheder og tiltag, rundt omkring i Rebild Kommune.

– Det bliver også nemmere for de erhvervsdrivende, at skulle annoncere i én avis, i stedet for som nu to-fire stykker, for at ramme de samme kundegrupper

– Vi glæder os til at følge udviklingen, og støtter selvfølgelig aktivt op om avisen, som leder en stor del af overskuddet ud til de lokale foreninger, hvilket må siges at være en helt ny tankegang for en avis.

IK Frem Sønderup-Suldrup:

– Vi stiller os særdeles positivt over for ”Vores Avis” og er ved at undersøge mulighederne for at få erhvervslivet til at bakke op og tegne annoncer gennem IK Frem, siger formand Henrik Brandt.

– Klubbladet er for længst erstattet af hjemmesider og facebookgrupper.

– Det er fint nok, og vi sparer en del annoncekroner, men får til gengæld ingen omtale i aviserne. Det mangler vi til at supplere internettet.  Konceptet med ”Vores Avis” kan blive en win-win, og det kan vi godt li’ i IK Frem, slutter Henrik Brandt.

ek

Share.

Der er lukket for kommentarer.