101 tilhørere til bøf med løg og foredrag om bl.a. fejlmedicinering

0

Terndrup – Blenstrup – Bælum Pensionistforening havde stor succes med sit orienteringsmøde på Terndrup Kro forleden: – Der mødte 101 personer op for at høre nyt fra Danske Seniorer; et fantastisk fremmøde, konstarer formand Niels Aage Fladkjær begejstret og fortæller:

– Annette Schiøler og Iben Hauschultz fortalte hvad Danske Seniorer egentlig
går og laver for alle os der er seniorer og medlemmer.
– Annette fortalte at det er Danske Seniorer, der var med til at afskaffe lægeerklæring som betingelse for fornyelse af kørekort; det har varet syv år fra de begyndte til det blev vedtaget.
-Annette fortalte også om
fejlmedicinering: Der er mellem 3000 og 5000 mennesker, der hvert år dør på grund af fejlmedicinering, og der er ca. 100.000 indlagt om året pga. fejlmedicering.
– Det belaster rigtig meget vores Syge- og Sundheds -system, da det anslås at
fejlmedicering koster samfundet op til otte miliarder kr. om året.
– Iben fortalte om Senior Bladet, om alle de steder hvor vi
kunne få rabat ved at vise vores medlemskort, og at vi skulle huske at se i vores aktivitetskalender i senior bladet om hvad der rører sig i vores
område og gerne benytte os af tilbudene.
– Det var et fint møde , hørte også der var mange der sagde de to damer var rigtig gode til at fortælle om de forskellige ting, fortæller Niels Aage Fladkjær og slutter: – Vi rundede af med dejlig dansk bøf med med løg; – mums, en rigtig god formiddag…!

Share.

Der er lukket for kommentarer.