2018 blev en fantastisk sæson i Skørping Tennisklub, med medlemstilgang..!

0

Skørping Tennisklub har netop gennemført årets klubmesterskaber, og det har været en helt igennem fantastisk sæson med- mange nye ansigter, som er blevet medlemmer i klubben i år.

Klubmesterskaberne for såvel børn som voksne i Skørping Tennisklub bød på hyggeligt samvær og mange spændende kampe, og der blev kåret vindere i alle kategorier.
Klubmesterskaberne er også den sidste af en lang række aktiviteter for klubbens medlemmer, afviklet hen over året, blandt andet med træninger for børn og voksne, turneringer, tennisskole med rekordstor tilslutning, mandagstennis med hygge og grill, og meget mere.

Et godt tilbud
Sidst i oktober bliver klubben lukket ned for vinteren efter en forrygende sæson, hvor banerne og vejret har været i top, og klubben har oplevet en markant medlemstilgang i en tid, hvor mange tennisklubber mister medlemmer.
Stærkt medvirkende til medlemstilgangen har blandt andet været et særdeles fordelagtigt tilbud til nye medlemmer om en pakke med medlemskab, ketcher og træning til blot 500 kr.
– et tilbud, som vil fortsætte når den nye sæson indledes i starten af april næste år. Klubben vil ligeledes forsøge at tage initiativer, der kan fastholde de mange nye medlemmer i klubben.

FOTO: I mixed-double vandt Agnethe Lorentsen og Jørgen Olesen (tv.) over Merete Høgh Jensen og Niels Jacobsen (sidstnævnte her repræsenteret af Steffen Bruun Jensen, da Niels ikke kunne være tilstede ved overrækkelsen)

FOTO:

Share.

Der er lukket for kommentarer.