Knud var hård ved Stenild-lopperne, – en traktor måtte holde teltene på plads!

0

Stormen Knud gav store udfordringer i Stenild – især inden loppemarkedet, hvor udvalget havde store udfordringer med et tøjre de to store telte med møbler, så de ikke blæste væk: En container og en traktor blev sat op, så teltene kunne sikres ekstra, men alligevel flyttede de sig 20 cm..!

På selve dagen piskede regnen ned ind i mellem, men det holdt ikke loppeintresserede købere væk: De første stod i kø allerede tre kvarter før dørene åbnede.

Rift om de største hits:
En gammel brandmandshjelm, madam blå-ting og gammelt retro-porcelæn var nogle af de ting, der var rift om i starten. Rigtig mange fik også en bog eller to med hjem: Der var omkring 500 bøger at vælge imellem.
Formand Mogens Jensen melder om stor tilfredshed med dagens forløb. For trods regn og blæst var folk meget købelystne. Et par fra Grenaa havde været ude at leje en trailer, inden de skulle til loppemarkedet.
Et andet hold fortalte, at de var fire par fra Støvring, som plejer at lave en udflugt ud af turen til loppemarked i Stenild. Når de har handlet færdig plejer de at nyde en kop kaffe og et stykke hjemmebagt kage eller en frikadelleburger.
– Dagens omsætning blev på knap 25.000 kr. hvilket er en del mere end forventet, så mon ikke der bliver loppemarked igen næste år..?, slutter Susanne Mikkelsen fra udvalget.

Share.

Der er lukket for kommentarer.