5 års jubilæum for samarbejdet mellem Kræftens Bekæmpelse og Rebild Kommune

0

Samarbejdet mellem Rebild Kommune og Kræftens Bekæmpelse har 5 års jubilæum torsdag d. 19. marts.

Samarbejdet vedrører ”Motion og café” i Støvring, hvor Rebild Kommune bidrager med fysioterapeut og lokaler, mens frivillige ved Kræftens Bekæmpelses Lokalafdeling Rebild står for caféhyggen.

Motion og Café

Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Rebild Kommune driver to cafétilbud for de af kommunens borgere, som enten har eller har haft kræft. Cafe-tilbuddet i Støvring drives i samarbejde med Rebild Kommune. Derudover samarbejder kommunen og lokalforeningen om et motionsprojekt. Begge parter er meget glade for samarbejdet, som nu har 5 års jubilæum.

Move in nature

Lokalbestyrelsen ved Kræftens Bekæmpelse Rebild fortæller, at de gennem årene netop har arbejdet for et godt og konstruktivt samarbejde med Rebild Kommune.

Et eksempel på det gode samarbejde er motionsprojektet ”Move in nature”, hvor KOL- og kræftpatienter ugentligt mødes til motion i Rold Skov. Janne Møller, klinisk diætist og faglig leder for forebyggelse, Rebild Kommunes Center Sundhed, oplyser, at dette tilbud er åbent for alle borgere i kommunen.

Så har man lyst at være med, kan man kontakte Center Sundhed for flere oplysninger. Kommunens fysioterapeut, Trine Janerka Kassow, udfærdiger et program, som frivillige fra Kræftens Bekæmpelsen udfører sammen med deltagerne.

Generalforsamling

Kræftens Bekæmpelse, Rebild Lokalforening afholder i øvrigt generalforsamling onsdag 11. marts i ”Kik ind” i Nørager, som også lægger lokaler til foreningens andet cafetilbud: Caféen ”Motion og samvær” i Nørager er drevet udelukkende med frivillig arbejdskraft, og er ligeledes et tilbud til tidligere og nuværende kræftpatienter.

Bente Vinther Jensen

bente@vores-avis.dk

 

Share.

Der er lukket for kommentarer.