Tolvte udgave af Stubhusrevyen en stor succes

0

I sidste uge slog Stubhuset for tolvte år i træk dørene op til Stubhusrevy. Revydirektør Conny Blicher anslår, at cirka 800 gæster så årets revy.

Revyen blev af publikum bl.a.. beskrevet som både sjov og alsidig.

De seneste 12 år har man i uge 10 kunnet se revy i Stubhuset i Støvring.

Revyen spillede i alt fire gange og var for de frivillige kræfter bag forestillingen kulminationen på to måneders hårdt arbejde. Revydirektør Conny Blicher fortæller, at holdet bag revyen siden januar har mødtes et par gange om ugen samt enkelte weekender, hvor der er blevet øvet sketch og sang.

De sceneoptrædende og folkenene bag kulissen er alle frivillige. Der er kun enkelte betalte medarbejdere, herunder instruktøren og teknikerne bag lys og lyd.

Stubhusrevy - web2

Lokalt præg

Revyen har et lokalt præg, men tager også emner med aktualitet for hele landet op. Derfor kan revyen sagtens ses af folk, som  ikke bor i Støvring eller nærmeste omegn. Første forestilling er altid en VIP-forestilling. Her inviteres alle revyens sponsorere og øvrige hjælpere til premiere. Der sælges dog enkelte ordinære billetter til denne forestilling.

Alt udsolgt

Stubhusrevyen spillede både fredag, lørdag og søndag for fuldt hus.  Forestillingen lørdag aften var årets festforestilling. Her startede gæsterne med spisning. Efter forestillingen spillede et orkester op til dans. Søndag var revyholdet klar igen til eftermiddagsforestilling. Her kunne der købes kaffe og kage før forestillingen. Dette eftermiddags-arrangement er meget populært og i reglen udsolgt lang tid i forvejen.

Mange roser

Stubhusrevyen leverede en fantastisk revy, og det var glade gæster der gik hjem med en god oplevelse og smil på læben. Stubhusrevy - web3

Klar igen i 2016

Traditionen tro stod hele revyholdet og sagde farvel i gangen når gæsterne gik hjem, og der var mange rosende ord fra alle. ”Den bedste revy nogensinde” blev der sagt fra adskillige blandt publikum, så det var et stolt revyhold der søndag aften pakkede det hele sammen, og allerede nu glæder sig til næste år når Stubhusrevyen igen står klar på scenen i Stubhuset.

 

Bente Vinther Jensen

bente@vores-avis.dk

 

Share.

Der er lukket for kommentarer.