5 tips til en behagelig busrejse til Berlin eller Hamburg

0

Har du bestilt en skøn busrejse til Berlin eller Hamburg? Mange vælger at tage på miniferie i det sydlige Tyskland. Her kan meget fås til billige priser, der er gode attraktioner og generelt er der rigeligt at tage sig til som turist.

Men det er alligevel en del timer i bus, du skal få til at gå, når du er på busrejse. Vi har udvalgt fem af de bedste tips, der kan gøre din busrejse både nemmere og ikke mindst mere behagelig.

1: Tag en busrejse til Hamburg eller Berlin om natten, hvis det er muligt

Det første tip, vi har til dig, er, at du bør booke en natbus, hvis det er muligt. Vælger du en busrejse til Berlin eller en busrejse til Hamburg, der foregår om natten, kan du sove hele vejen og vågne op, når du er tæt på din destination. Det er både praktisk og godt til dig, som ikke har behov for at se på det danske og tyske landskab på vej sydpå.

2: Vælg et godt sæde – du skal sidde mange timer i det

Er du så heldig, at der ikke allerede er tildelte pladser på din busrejse til Berlin, så du selv kan vælge, hvor du vil sidde i bussen?

De bedste sæder er i midten eller forrest, da det er de mest stabile områder. Vælger du at sidde bagerst i bussen, vil du nemmere mærke, hvis der er buler og hump på vejen.

3: Gør dig det behageligt og gør rejsetiden til en del af ferien

Der er mange måder, hvorpå du kan gøre det mere behageligt at være på en busrejse til Hamburg eller busrejse til Berlin.

Du kan for eksempel tage behageligt tøj i lag på, så du kan tilpasse dig, alt efter om du får det varmt eller koldt undervejs. Tager du et par behagelige hyggesokker med, kan du tage dine sko af på turen – eller måske bare rocke sokker i sandalerne.

Er du god til at tage lure på busser, kan du overveje en rejsepude og et lille tæppe eller et tørklæde, så du kan pakke dig godt ind.

4: Sørg for at bevæge dig en smule undervejs

Timevis i en bus på en busrejse til Hamburg kan godt blive hårdt for din krop – især hvis du er vant til at bevæge dig meget. En gang imellem er det derfor en god idé, hvis du lige rejser dig eller strækker dig.

Lav nogle cirkler med nakken, bøj i knæene, og stræk armene langt over kroppen – det vil du takke dig selv for senere hen.

5: Pak en let, men praktisk taske med de nødvendige ting

Det er altid bedst at pakke let, så du ikke døjer med en unødvendigt tung taske, der også fylder under sædet. Men hav altid nogle snacks, rigeligt med drikkelse og lidt underholdning klar. Er du heldig, har du valgt en bus, hvor der er WiFi hele vejen – så kan du komme up-to-date med dine yndlingsserier eller se en af de film, du elsker.

Share.

Der er lukket for kommentarer.