50 medlemmer af Rold Skov Golfklub skaffer 12.500 kr. til Kræftens Bekæmpelse

0

I Rold Skov Golfklub spillede 50 glade golfspillere med i golfmatchen PINK CUP og Slå et Slag, hvor al overskud gik ubeskåret til kampagnerne Støt Brysterne og Mænd og Kræft.

Deltagerne betalte overpris for at deltage i matchen, hvor der blev solgt amerikansk lotteri, og friske røde æbler blev også solgt til en god pris. Dagens overskud blev 12.500 kr., som nu sendes videre til Kræftens Bekæmpelse.

Det sommervejret drillede

– Den dejlige danske sommer drillede lidt undervejs, så golfspillerne måtte søge i ly for regn og torden, men efter en halv time kom solen igen frem, og matchen kunne spilles færdig i tørvejr, fortæller matchleder Lisa Kjær, som sammen med de øvrige deltagere glæder sig over det flotte resultat.

Efter matchen var der god mad og drikke i klubbens café Hul 19.

Her er alle vinderne:

De to damerækker blev vundet af Louise Stenstrup med 35 point og Conni Stensgaard med 34 point. Herrerækkerne blev vundet af Jan Skovfoged med 35 point og Lars Stenstrup med 31 point.

Længste drive blev vundet af Helle Broberg og Lasse F. Bach, og nærmest flaget blev vundet af Lasse F. Bach, Britta Hedegaard og Jan Skovfoged.

Share.

Der er lukket for kommentarer.