Åbent hus hos Byrsted Hjeds IF’s nye motionstilbud, – ”Sundhed for pengene”

0

I ”Sundhed for Pengene”, Rebild Kommunes årlige konkurrence blandt indsendte forslag fra landsbyer, modtog Veggerby Sogn for snart et år siden 65.000 kr.
Beløbet er brugt til bl.a. et flot cykelarrangement, da PostNord Danmark Rundt passerede sidste sommer.
Nu lakker det mod enden, og på lørdag den 2. februar fremvises cykelklubbens nye motionstilbud til alle interesserede, – også et resultat af sundheds-donationen.

Et af de synlige resultater af saltvandsindsprøjtningen på 65.000 kr. er, at BHI-Cykling er blevet oprettet. En klub hvor der er masser af aktivitet.
Nu udvider cykelklubben med en motionsafdeling med fire redskaber: Løbebånd, romaskine, crosstrainer og motionscykel. Lørdag er der åbent hus, hvor man kan se og prøve disse redskaber. Alle er velkomne både børn og voksne.
Her vil Lars Nielsen, som er leder af cykel og motionsafdelingen, instruere og fortælle om redskaberne og hvad cykelklubben og motionsafdelingen er for nogle størrelser. Det sker på lørdag den 2. februar fra midt på formiddagen og tre timer frem i klubhuset i Kirketerp, Kirketerpvej 49, 9541 Suldrup. BHI byder på en lettere forfriskning.

Share.

Der er lukket for kommentarer.