Åbent hus på Rebilds kommunale byggegrunde i den kommende weekend

0

Økonomiudvalget i Rebild Kommune har som tidligere omtalt besluttet at udbyde de kommunale byggegrunde uden mindstepris – undtagen en helt ny udstykning i Terndrup – frem til den 31. august.

For at følge op på beslutningen holder lokalrådene i fire af kommunens byer Åbent Hus i weekenden den 15.-16. august.

Arrangementer i Bælum og Blenstrup

I kommunens østlige del er forventningen, at den korte transporttid til et kommende supersygehus i Aalborg Øst vil gøre området endnu mere attraktivt for nye tilflyttere. Derfor er det kun naturligt, at lokalrådene i Blenstrup og Bælum gør meget ud af deres Åbent Hus arrangementer.

I Bælum er de lokale klar på Elmesvinget i to eftermiddagstimer søndag den 16. august. Spejderne arrangerer pandekagebagning og lokalrådet serverer kaffe, øl og vand. Ved eftermiddagskaffetid, midt i arrangementet, bliver der mulighed for at deltage i en guidet bustur, så interesserede kan se og høre nærmere om byen og omegnen.

I Blenstrup har man valgt at tage imod både om lørdagen og om søndagen – begge dage i tre timer om eftermiddagen Der er stillet telt op i Brøndparken. Her bliver gæsterne budt på kaffe, brød, vand og fadøl. Lokale håndværkere er inviteret til at deltage, og der er tilbud om rundvisning i byen.

Øster Hornum og Suldrup inviterer indenfor

De to byer i kommunens nordvestlige hjørne benytter også lejligheden til at fortælle om fordelene ved at bosætte sig netop der.

I Suldrup sætter lokalrådet en skurvogn op på Søskrænten med åbent to eftermiddagstimer både lørdag og søndag, og alle interesserede inviteres indenfor til en snak og en kop kaffe.

I Øster Hornum møder de lokale frem i Ølandsparken, tre timer hver eftermiddag. Overskriften for dette arrangement er: ”Hvorfor vi holder så meget af byen”.

Byd på alle kommunale byggegrunde i Rebild

Muligheden for at afgive bud uden mindstepris omfatter samtlige kommunale byggegrunde i Rebild undtagen grundene på Stærevej i Terndrup. Det betyder, at der også kan afgives bud på grunde i: Haverslev, Nørager, Terndrup, Mejlby, Ravnkilde, Rørbæk, Sørup og Årestrup. En præcis beskrivelse af samtlige grunde kan findes på hjemmesiden: www.mangegodegrunde.dk.

Borgmester Leon Sebbelin forklarer:

– Økonomiudvalget har besluttet at suspendere listeprisen for de kommunale byggegrunde frem til slutningen af august måned. På vores møde den 9. september vil vi tage stilling til de enkelte bud og derefter meddele budgiverne, om vi accepterer den afgivne pris. Ud over at vi forhåbentlig får solgt nogle grunde er ideen med forsøget, at vi på denne måde får taget temperaturen på markedet og dermed får et fingerpeg om, hvorvidt byggegrundene ligger i et fornuftigt prisleje.

Share.

Der er lukket for kommentarer.