Carlos Sastre-cykelevent i Rebild 2. september: ASFLYST – AFLYST – AFLYST !!!!

0

AFLYST….!!!!!!!!

Carlos Sastre deltager igen i Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic søndag den 2. september i Rebild. – og alle har muligheden for at møde den tidligere professionelle superstjerne, en af verdens allerbedste bjergryttere gennem tiderne.

Søndag den 2. september gennemføres nemlig anden udgave af Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord, hvor de tilmeldte cykelmotionister får muligheden for at cykle en tur med Carlos Sastre og eventuelt se om de kan følge med ham.

Kåret som
Årets Cykelevent 2017
Efter debuten i september 2017 modtog Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic den største hæder en dansk cykelevent kan modtage – nemlig at blive kåret til ”Årets Cykelevent 2017”.

Det største skulderklap
Arrangør Ole Egeblad er forståeligt begejstret for hædersbevisningen: – At blive kåret til Årets Cykelevent efter debut-udgaven er det største skulderklap, man kan forestille sig. Sammen med vores uvurderlige partnere gennemførte vi årets bedste og sikreste cykelevent, og vi glæder os til at gentage successen den 2. september i Rebild.

Sikkerheden er i top
I en tid med flere grimme uheld til danske motionscykelløb er sikkerheden prioriteret højere end nogensinde. Således vil der være MC Marshalls til at guide deltagerne rundt på den 16 km lange rundstrækning og regulere al biltrafik.
Desuden vil der være uddannede trafik-officials og flagposter på alle kritiske steder. Deltagerne vil i dagens anledning have førsteretten til vejene, og al trafik vil blive reguleret 100% ud fra hensynet til deltagernes sikkerhed.

Borgmester Leon Sebbelin
cykler naturligvis med
Rebild-borgmester Leon Sebbelin deltog i 2017 og er klar igen den 2. september i år: – Det er stort for Rebild, at Tour de France vinderen Carlos Sastre kommer forbi igen i år, og det er lige så stort, at Cykelstafetten og Carlos Sastre Classic fik titlen som året Cykelevent 2017, fastslår Leon Sebbelin.- Det vidner om høj kvalitet og stor sikkerhed omkring løbet. Jeg ser meget frem til at deltage igen.

Fakta om
Cykelstafetten Spar Nord:
Deltagerne kan vælge mellem Stafetten eller Alm. Motionscykelløb
Cykelstafetten køres i hold á 3 personer (K/M/Mix) og afvikles over fire timer
Til Carlos Sastre Classic kan man vælge mellem 130 km eller 65 km
16 km rundstrækning med 221 højdemeter pr. omgang
ALLE biler bliver holdt tilbage – Deltagerne har førsteretten til vejene
Bespisning og drikke inkluderet i startgebyret
Vinderen af Tour de France 2008 Carlos Sastre deltager.

Share.

Der er lukket for kommentarer.