Mejlby/Haverslev Jyllandsserie-håndbolddamer får erfaren toptræner fra Viborg

0

Mejlby/Haverslev KFUM’s Jyllandsseriedamer har fået ny træner til sæson 18/19. Det er den erfarne Viborg-mand Henrik Andersen på 53 år, som overtager holdet. Henrik har primært været træner for damehold i 2. og 3. division med enkelte afstikkere til både 1. division og Jyllandsserien. Af tidligere klubber kan nævnes Virum/Sorgenfri, AGF, Viby, SIK Viborg, Brabrand, Viborg HK, Hasle KFUM og Hobro IK.

– Jeg glæder mig til et spændende samarbejde med Jyllandsseriedamerne i Mejlby/Haverslev KFUM i den kommende sæson, siger Henrik Andersen og fortsætter:
– Jeg havde ellers indstillet trænergerningen, men blev fristet til at tage et par år mere. Damerne i Mejlby/Haverslev KFUM virker som en god blanding af dygtige, resultatorienterede håndboldspillere, samtidig med at de er enormt godt sammentømrede socialt i en fin lille håndboldklub.
Klubben har også et hold i Serie 3.

Glad og tilfreds formand
Formand Margrethe Thomassen glæder sig også til samarbejdet: – Vi er spændt på, hvad så erfaren en træner som Henrik kan byde ind med. Vi er sikre på, at han kan være med til at udvikle spillerne både individuelt og som hold, og han og klubben er enige om vigtigheden af at prioritere både det sportslige og det sociale.
– Træningen starter her i august måned, og nye spillere er meget velkomne, lige meget om man har lyst til at prøve kræfter med Jyllandsserien eller ”bare” vil spille håndbold for motionens og samværets skyld, slutter formanden.

Share.

Der er lukket for kommentarer.