AKTIV FERIE melder klar – alle 2.-6. klasse elever fra Rebild og Mariagerfjord kan være med

0

Så er programmet klart og tilmeldingen er begyndt til årets udgave af AKTIV FERIE for alle skolebørn i 2.-6. klasse i Rebild og Mariagerfjord kommuner. Aktiviteterne spænder over en meget bred vifte af tilbud, ialt 42 forskellige aktivitetstilbud, som gennemføres i skolernes første og sidste sommerferieuge, ugerne 27 og 32.Tilmeldingerne strømmer ind, og deltagerne kommer med efter først-til-mølle-princippet.

Golf, aktiv ferie

Blandt årets nyheder til skoleeleverne er Triathlon, som Skørping Triathlon Klub har budt ind med.Andre muligheder er eksempelvis skak, MTB, golf, lystfiskeri, tennis og ro-træning.

Det er billigt!                                   

En del af aktiviteterne er forbundet med en vis egenbetaling for at være med. Men det er billigt og overkommeligt: Den dyreste aktivitet koster 300 kr. for fem dage. – Det er ganske enkelt imponerende, så stor hjælp vi har fået af et voldsomt stort antal frivillige foreninger, som gør det muligt at tilbyde hele 42 forskellige aktiviteter til skolebørnene i år, fastslår udviklingskonsulent i Rebild Kommune Louise Gammelholm Poulsen, som er med til at koordinere aktivitetsugerne.

Hun fortæller, at også dykning sammen med ”idræt på tværs” er nye aktiviteter på programmet i forhold til tidligere, så det gælder bare om at skynde sig at tilmelde sig, mens der endnu er ledige pladser!

Ridning, aktiv ferie

Share.

Der er lukket for kommentarer.